Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOTALNA ROZWAŁKA

O mało abym się nie zakochał

Polecane posty

Gość TOTALNA ROZWAŁKA

Pisałem egzamin z innym rocznikiem i spytałem laskę czy ma pożyczyć długopis. Wpadliśmy sobie w oko (chyba), bo później jak się mijaliśmy to się uśmiechneliśmy. Później ona z koleżankami lukała na mnie. Myślałem o niej dość intensywnie przez dwa tygodnie i dzisiaj zobaczyłem koleżankę z jej rocznika idącą korytarzem i wiedziałem że ona zaraz będzie szła. Gdy ją zobaczyłem kątem oka, gdy szła od razu odwróciłem wzrok. Nie to żebym się bał ale poczułem w sobie, nie wiem co to było takie uczucie jak kiedyś gdy się zakochałem, bo właśnie gdy ją zobaczyłem kątem oka to wiedziałem że ona jest dla mnie stworzona i podświadomie nań nie spojrzałem bo wiedziałem że jedno spojrzenie w oczy i już po mnie. Nie chce cierpieć jak kiedyś, gdy byłem zakochany. Wiem że to boskie uczucie ale jak jest odwzajemnione. Wiem że bym już czuł motylki gdybym na nią spojrzał, bo ona jest w moim typie, i nie ma innego. Co teraz robić? Ja jej też się chyba podobam ale nie chciał bym tego spartaczyć. Co robić koachani?

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Ona rocznik 95 a ja 98 :(

Gość oihbg
a co jak ona ma już kogoś?

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Raczej nie ma, z tego co widać to tak się nie zachowuje kobieta szukająca chłopaka. Pisałem że lukała z koleżankami na mnie to wtedy ona tak niby przypadkowo przechodziła koło mnie staneła spojrzała i odeszły.

Gość Gwizzdek
uff... jakie szczescie, że udało ci sie uniknąc :D

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Nie jestem tego pewny ale gdy przechodziła, miałem takie wrażenie że się w środku zaczynam kotłować. Jak myślicie czy bym się zakochał?

Gość nieszczesliwa dusza
kobieta?14letnia?

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
To było na uczelni. Inteligentny człowiek by się domyślił że egzaminy są tylko na studiach.

Gość nieszczesliwa dusza
ty inteligentny czlowieku podales roczniki to 14latka studiuje? a ty tez rocznikowo to chyba liceum jeszcze?!

Gość nieszczesliwa dusza
ty inteligentny czlowieku podales roczniki to ty 14lat masz i studiujesz? a ona tez rocznikowo to chyba liceum jeszcze?! a egzamin to jest tez na zakonczenie gimnazjum wiec tu sie nie mądrzyj ze tylko na studiach

Gość bgmbm
haha 14 z 17 życzę powodzenia dzieciaku

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Czy to ma jakiekolwiek znaczenie? W każdym wieku można się zakochać Jesteśmy studentami.

Gość nieszczesliwa dusza
jakimi studentami?!!!!! dziecko co ty pleciesz?????