Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet który żyje w celibacie

Facet żyjący w celibacie?

Polecane posty

Czy to dla mężczyzny może byc nie zdrowe gdy nie uprawia seksu ani nie masturubuje się. Czy może życ normalnie w ten sposób????? jak wypełnia pustke seksu? pracą od rana do świtu, sportem?

a czy 25letni face ktory od dwoch lat zyje bez seksu, masturbacji nie zaszkodzi sobie zdrowotnie? np. dostanie raka, padaczki, depresji, zawalu serca?

Gość slodkilu
Wszystkim tym co nie jest z tym związane.

ale czy to jednak nie jest szkodliwe????

Na wcześniej wspomniane przez Ciebie dolegliwości celibat nie zaszkodzi,ale twój mózg już chyba uległ degeneracji.Jest wielu facetów żyjących w celibacie,niekoniecznie muszą się do tego przyznawać.Nie każdy facet,który z jakichś przyczyn nie ma stałej partnerki musie pieprzyć się z kim popadnie.

Gość slodkilu
Masturbacja nie jest aż tak szkodliwa prawdę mowiąc wcale tylko rozladowujesz swoje natężenie seksualne ale skąd te inne przypadłości:O

Jak nie ma stałej partnerki to się masturbuje, a jak nie robi ani tego ani tego. Na ogólnym usłyszałam nawet że mężczyźnie mogą się napełnic jądra spermą i będą aż do kolan, albo się urwą i sama się zastanawiam.

Gość Danuvius
Jak nie wypuści białego płynu to i tak natura zrobi swoje i może popuścić podczas snu.

Gość doraatka
organ nieużywany zanika więc lepiej weź go w garść :)

ale ja pytam ogólnie, jestem kobietą. I co to znaczy że organ zanika? że jeśli penis będzie nieużywany to facet stanie się impotentem?

Gość bgmbm
pada na mózg od tego, nie raz dziwne myśli przychodziły przed seksem,masturbacją, a po ich nie ma

Gość doraatka
cholera nie wiem, może jakiegoś prawdziwego księdza by trzeba podejrzeć

Gość bgmbm
a z organem to też prawda, tylko nie chodzi o to, że zniknie, a zmniejszy się popęd, hormony się uspokoją, nie może być ciągłego napięcia w organizmie, więc będziesz jak wygaszony wulkan

@ facet który żyje w celibacie (...) I co to znaczy że organ zanika? (...) - no że robi się coraz mniejszy, i mniejszy, i mniejszy, i mniejszy.... aż przychodzi taki dzień, że w ogóle znika. No i potem go nie ma. ;) _____________________

Gość bgmbm
ten kto to akceptuje nie jest normalny i poza księdzem nie wierzę, że wybrał z pełną świadomością i pokusami(dziewczynami) taki stan rzeczy

Gość doraatka
do kefir itd. mówię ci zanika - wiem bo u mojego męża coraz mniejszy

Gość czyli gej lub impotent też
dla ciebie nie jest normalny? a aseksualny? jest normalny?

Gość bgmbm
no dokładnie nie są normalni, a może powiesz że wszystko u nich gra

Gość doraatka
nie zgadzam się ! przecież gej raczej używa narządu, pozdrowienia dla gejów- chciałabym jakiegoś poznać :)

Zależy od indywidualnego pociągu seksualnego jeżeli popęd jest niski to nic sie nie dzieje ale jeżeli jest wysoki to fakt podczas snu może "popuścić" a i bez "wyrzucenia" tego z siebie sie nie obejdzie bo taki delikwent jest zły, naburmuszony, i ogólnie masakra hehe

Gość doraatka
original zgadzam się z twoimi prawdami życiowymi ale nie jestem pewna czy to nie z powodu wypitego alkoholu

Gość bgmbm
alkohol nie ma nic do rzeczy frustracja to się nazywa, a geje to inna grupa zwierzątek

Gość raz wcelibacie innym razem nie
Czy to dla mężczyzny może byc nie zdrowe gdy nie uprawia seksu ani nie masturubuje się. Czy może życ normalnie w ten sposób????? jak wypełnia pustke seksu? pracą od rana do świtu, sportem? właśnie jest zdrowe, testosteron się podnosi, masa lepiej idzie :D jak nikogo nie kochasz to nie zwracasz uwagi i ruchać się też nie chce. jak się zachce to walenie niemca po głowie i po sprawie :) nie ruchać to tak jakby nie chodzić na dyskoteki :classic_cool:

ale ja pytam ogólnie, jestem kobietą. I co to znaczy że organ zanika? że jeśli penis będzie nieużywany to facet stanie się impotentem? to mu się fiut zmniejszy aż któregoś dnia zostanie dziurka do lania :D:D

doraatka po co chcesz poznać zboczeńców ? kręca ciebie chorzy ludzie ?

Gość doraatka
podobno są fajnymi przyjacielami

Gość doraatka
poszliście spać ludziska ?

Gość slodkilu
NIE:P i kropka

czy słodkilu to facet bo coć często trafiam na kobiety z męskim nickiem

Gość black85
Nic takiemu facetowi fizycznie nie zaszkodzi. Bardziej może mu się we łbie pomieszać. Celibat jest wyborem tylko dla ludzi z mocną psychiką ,którzy potrafią sobie z takimi pokusami poradzić. Ja np. podjąłem taką decyzję w wieku 19 lat. Dziś jako 27 latek nadal się tego trzymam ale jakoś mi na dekiel nie bije. Co do wyładowywania energii to prostym sposobem jest np. siłownia. Ale faktem jest ,że to nie należy do decyzji podejmowanych od tak sobie. Ja nigdy zbyt uczuciowy nie byłem i należę raczej do grupy ludzi określanych jako czujących rozumem więc celibat nie sprawia mi problemów.