Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ośmiotysięczna

SMOBY Cotoons CHODZIK PCHACZ Wozek Sorter Figurki - PYTANIE ???!!!

Polecane posty

Gość Ośmiotysięczna

Czy któraś z mam zakupila takie coś swojemu maluchowi. Szczerze powiedziawszy ogladałam wiele chodzików - pchaczy, takich z ktorych można zrobić stolik edukacyjny z jakimiś melodyjkami itp. ale nie zachwyciły mnie specjalnie i stwierdziłam, że podaruję sobie tego typu zabawkę, bo mała tak czy siak sie sama nauczy chodzić, ale natknęłam się w necie kiedyś na coś takiego... http://allegro.pl/smoby-cotoons-chodzik-pchacz-wozek-sorter-figurki-i2222242453.html ... i powiem wam, że strasznie mi się spodobał ten wózek, już nawet nie patrząc na to, że to też 'pchacz', ale poprostu wózek, którym myślę, że mała by się ładnie bawiła ( mogę się mylić oczywiście ). Tak czy inaczej, chciałam zapytać TE MAMY, które są w posiadaniu - jak się sprawuje ten wózek ? Czy faktycznie jest tak ładnie wykonany i wykończony ' na okrągło ' jak piszą i wygląda; czy ten plastik jest dość wytrzymały...itd... Dziękuję za opinie ! Pozdrawiam !

hmmm nie mam tego wózka ale mam ich sorter domek kształtów i też tam są te figurki i są fajne miłe takie jakby gumowe ale nie gumowe , porządne dzieciak je gryzł i ani sladu . Plastik wozka pewnie ten sam co w domku . w porównianiu z fp ten jest miekszy i bardziej miły w dotyku nie taki typowo plastikowy ale jest porzadny mały rzucał domkiem i co tylko ani pęknięcia ani nic. Naprawdę porzadny plastik http://allegro.pl/smoby-cotoons-domek-ksztaltow-211159-a-i2221480186.html o tym domku mowie to ta sama seria wiec i materiał pewnie ten sam . Ja Ci polecam.

Gość Ośmiotysięczna
Dziękuję ! Za tym domkiem też patrzyłam, choć tani nie jest, ale z tego co piszesz wynika, że warto :)

ten domek kupilam jak maly mial 11 mcy i do teraz juz prawie 15 ;p moze sie nim bawic caly czas ;) Najlepsza\y zakup jakiego dokonalam