Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik_zapalnik

jak żyje kobieta bez faceta?

Polecane posty

Gość pytajnik_zapalnik

co robi na co dzień i w nocy sama?

Gość kochasz?
bezstresowo zyje :)

Gość takazwyczajnanadzwyczajnie
Ja żyje sama, jestem sama, czasem samotna i wtedy zdarza mi się mieć dół, ale najczęściej wypełniam sobie wolny czas w różny sposób i nie myślę o głupotach. A jak żyje facet bez kobiety?

Gość ja zacząłem chlać
siada na głowę, mam mnóstwo zainteresowań, pasji ale i tak siada na głowę i przytłacza, więc lubie łyknąć :P

Gość takazwyczajnanadzwyczajnie
Fuj, ble

a jak ma zyc ? tak jak faceci jak reszta ludzi, zje wyprozni sie pojdzie do roboty wroci powkorwia sie na reklamy w tv przerywajace jej ulubiony serial, pojdzie w sobote na balety odetchnac wmawiajac ze idzie tylko potanczyc a tak naprawde rzuci okiem na facetow z nadzieja ze pozna jakiegos przystojniaka, poplotkuje z kolezankami, czasem gdy napiecie jest juz zbyt wysokie rozladuje sie reka lub innym przedmiotem i z glowa pelna marzen pojdzie spac...

Gość qazwsx123
Dopóki jakiś nie zawróci jej w głowie - spokojnie i bez stresu. PO ma kłopoty ze snem,koncentracją,z zyciem....

Gość a moromuagapi
super samemu jest przynajmniej mi:) spakojjjjjjjjjjjjjj uwielbiam nikt mnie ni kontroluje mie rozlicz az cxzasu ekstra jest polecam ja juz 3rok

Gość treserka tygrysów
super, nikt nie spuszcza mi się na twarz

Gość od dawna przeciez wiadomo
że kobieta bez faceta sobie całkiem dobrze radzi i potrafi być szczęsliwa, ale facet bez kobiety to wrak

Gość Looooser pomarańczowy
Bez spermy na twarzy skóra kobiety szybko się starzeje

@pytajnik_zapalnik (temat:) jak żyje kobieta bez faceta? (i pytanie:) co robi na co dzień i w nocy sama? ale temat! :D - w dzień: zachowuje wszystkie funkcje życiowe. Serio. I pinuje zobowiązań oraz przyjeności. - w nocy: pinuje przyjemności i zachowuje wszystkie funkcje życiowe. :D ________________

Gość jakicudnyświat
Życie bez faceta jest cudowne , pod warunkiem że już nie kochamy jakiegos drania. Wyleczyc się z nieudanej miłości i już jest git. A samotne życie? Samotne czy w osamotnieniu bez faceta? Ja po nieudanym związku mam zamiar już nigdy więcej nie wiązać się z facetem i wybrałam aseksualność. Nigdy więcej. I żyje mi sie cudnie, nie sądziłam że aż tak życie jest piękne bez obcego wroga w tle , bez faceta . I cud życie się dzieje już więcej niż kilka lat. Ja wam nie zazdroszczę. Mam swoją enklawę i chronię ją przed facetami,niech szlam zostanie na zewnątrz.

Gość 90909090
Mi również żyje się bardzo dobrze, robię to co chcę i czuje się wolna :)

ale to zalosne jak baby na sile tu pokazuja jak im to tak cudownie i swietnie byc sama nie kochana, ze ma sie czas tylko dla siebie i nikt nie kontroluje, no naprawde w kurwe mnie przekonalyscie hahahahaha zalosc

Gość 90909090
Właśnie dlatego lepiej być samemu, powody wyżej. Wmawiają Ci na siłę, że nie jesteś szczęśliwa bez ich bezwartościowego towarzystwa.

Gość Czara Goryczy
na pewno życie samemu jest milion razy lepsze niż z kimś na siłę (bo co ludzie powiedzą, bo tak wypada, bo co zrobię sama?)...... kilka lat byłam sama, ale nigdy nie samotna...otaczali mnie tak samo bliscy i szczerzy ludzie, wiedziałam co robić z czasem, było super. Teraz jestem w związku tym właściwym, to znaczy nie chcę już nikogo innego na Jego miejscu - i też jest super. Bo czego w życiu nam trzeba i daje szczęscie - PRAWDY.