Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie ma znow sens i smak

jakis czas temu obawialam sie ciazy

Polecane posty

okazalo sie ze nie jestem i chce sie zwierzyc ze jestem taaaka szczesliwa, i nigdy wiecej sexu! kobiety sie stresuja i marnuja zycie a faceci maja to w dupie, bo to nie ich brzuch nie ich sprawa nienawidze na chwile obecna facetow moj jak sobie uswiadomil, ze moze byc ojcem zywego dziecka, to go tyle widzialam nienawidze ! nie mniej, jestem wolna, bez ciazy, swieci slonce, jest zajebiscie ! i moje przeslanie, nie kochajcie sie z facetami, to swinie sa, potrafia tylko zrec, pierdziec i gapic sie na dupy, obzydliwe smierdziele dziekuje za uwage

widocznie tak mialo byc, dzieki Ci Panie :D straszna mam teraz awersje do facetow, ciekawe czy kiedys mi minie...

Gość przyjdzie walec i wyrówna
mokro się zrobi na widok jakiegoś faceta i pozamiatane będzie :classic_cool:

predzej sobie drut kolczasty wsadze:P

Gość nhby8uij
a robiłaś to bez gumki że tak się bałaś czy co ? no i co teraz zycie w celibacie ??

eh tchurz cholerny, ja mu sie oddawalam z miloscia, ufalam mu jak nikomu, a ten sie obsral i zostawil mnie sama z potencjalnym naszym dzieckiem i cala odpowiedzialnoscia. przepraszam za slownictwo ale straszne emocje mna targaja

zsunela sie prezerwatywa, a ze bylismy lekko wstawieni nikt nie zauwazyl :O mialam dni plodne wg moich obliczen

Gość kobitkaliljhuia
ja też tak kiedys miałam jak i ty, facet nie spanikowałam i chciał je wychować gdyby jednak było ale ja bardzooooooooooo nie chciałam mieć dzieciaka. Gdy się okazało że nie jestem w ciąży to sobie obiecałam że nigdy więcej seksu. Od tamtej pory minęło 3 lata i wytrzymałam bez seksu ale niedawno spotkałam faceta, oszalałam na jego punkcie i chyba pójdę z nim na całość, mimo że nie jestem pewna czy zostałby ze mną gdybym zaszła.

nie rob tego faceci odchodza teraz w tych czasach za nic maja konsekwencje czynow sex to tylko chwila przyjemnosci dla jednej chwili nie warto sie potem tak przejmowac ale ja i tak wiem ze kobieta najbardzioej oczekuje czulosci w sexie i dlatego to robia :P chcica chcica, ale przeciez to te pocalunki w szyje, dotyk robi swoje...gdyby u kobiety jak u faceta uwrazliwiona byla tylko cipka, to bysmy sie tylko masturbowaly i bylo z glowy :P