Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lapostaka

Chce mnie zostawić.

Polecane posty

Gość Lapostaka

Mój mężczyzna chce wyjechać za granicę z kolegami. Mam pewne obawy i nie wiem jak sobie z nimi poradzić. Czy Wy pozwoliłybyście mu wyjechać? Miałybyście jakieś obawy?

Gość Lapostaka
Dla "zabawy".

Gość Lapostaka
Szczerze to za każdym razem mam nadzieje, że ktoś powie powinnaś się przekonać co do tego pomysłu, ale za każdym razem utwierdzam się, że to zły pomysł. Ma ktoś jakieś rady?

Gość dobra radaaa
zmień mężczyznę.

Gość Lapostaka
A coś bardziej optymistycznego?

Gość poszukiwacz_prafty
Ależ dziewczyno ! Powiedz MU o swoich obawach ! Jak je zleje, masz odpowiedź. Jak Ci wytłumaczy, oceń, czy Ci to wystarcza ! Przecież nie my z nim są związani... :) PS. Jakbym ja jechał się "zabawić", dopuszczałbym prawie wszystko... ale to może być tylko takie gadanie :) sama wiesz lepiej

Gość Lapostaka
A jeśli powiedziałam mu o swoich obawach, a odnoszę wrażenie że on mnie nie rozumie. Myślę, że sądzi że wymyślam sobie, wątpię żeby liczył się z moim zdaniem. Jak mogę albo siebie przekonać do tego, żeby pojechał i nie mieć obaw, albo jak wytłumaczyć mu że to nie jest najlepszy pomysł?

Gość kobieto!!
chce się ciebie pozbyc i tyle. Nie oszukuj sie.

Gość poszukiwacz_prafty
Na pewno go nie skontrolujesz. Pytanie, czy dopuszczasz pewnie wyskoki i fanabarie. Z tego co piszesz, to nie. I właśnie o tym mu powiedz. A potem zostaje tylko zaufanie. Czego, jak czytam, nie ma :(

Gość trelemoreleeee
skoro masz obawy to słusznie, taka sytułacja nasuwa oczywiste skojarzenia. Moim zdaniem chłopak nie dorusł do poważnego zwiazku.potrzbuje sie wyszalec.wiec daj mu to co chce,a sama zacznij szukać kogos kto bedzie ci bardziej odpowiadał.

Gość Lapostaka
Czyli pozostaje kolejna szczera rozmowa. Mam nadzieje, że postawi się w mojej sytuacji i postąpi słusznie dla nas obojga.

Gość Sylffi@@@
Na twoim miejscu plunęła bym mu wryj i powiedziała tak? to ja se jade do afryki z murzynami się bawić bo z tobą to żadna zabawa!! i wsio;p

Gość trelemoreleeee
jak długo spotykacie sie?

Gość kufka
poszukiwacz, co ty tak dziś się wczuwasz na tym zacnym babskim forumie ? wszędzie widzę twe dobre rady

Gość Sylffi@@@
jak on do ciebie ze jedzie sie zabawic no to co masz moze jeszcze prosic zeby nie jechal albo jeszcze lepiej zeby cie zabral ze soba kobietko daj na luz i zostaw go:)

Gość poszukiwacz_prafty
bo to jest moje forum. a dziewczyn im więcej, tym lepiej :P

Gość Sylffi@@@
ile masz lat???????????

Gość Lapostaka
Chętnie zrobiłabym tak, ale chce liczyć się z jego zdaniem.

Gość trelemoreleeee
a on liczy sie z twoim...bo wątpie, po twoich wypowiedziach

Gość kufka
liczysz że toje złote rady przyciągną uwagę którejś z forumowych młodych dobrze wychowanych dam ? :D

Gość Sylffi@@@
LAPOSTAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty nie patrz na niego tylko na siebie w takim momencie jego zdanie jest proste "nudzisz mnie jade sie zabawić " i do tego ( może jeszcze będziemy razem) ja ci mówie jak on coś takiego robi to źle wróży dla waszego związku;( nie bądź naiwna w tych czasach albo w jedną albo w drugą stronę. Ty myślisz, że on bawiąc się tam nie przyprawi ci rogów?? wątpię to już takie męskie nasienie;/

Gość Lapostaka
Chciałabym myśleć inaczej... ale wiem, że tak jest. Dlatego... co ja mam powiedzieć, jak przekonać że to zły pomysł?

Gość Sylffi@@@
zrobisz jak zechcesz ale u mnie ten facet by tak nie zrobił a nawet jeśli to kopA w dupe i spierdalaj !! ja na twoim miejscu odrazu pognałabym jak psa chociaż nawet bym zapytała dlaczego on chce sie tam zabawic i akurat beze mnie albo postawiłabym mu ultimatum albo ja albo zabawa i wszystko, ale w 80% jestem pewna że wybrałby zabawe to są faceci

Gość kobieto!!
Lapostaka, ile ty masz lat?

Gość poszukiwacz_prafty
żadne takie po prostu dziś się dopijam tu siedząc i nie wchodzę na Twój topik, bo takich nie znosisz :P

Gość Sylffi@@@
ojej kochana nie chce sie juz tak pisac masz gg??

Gość trelemoreleeee
lapostaka on nie jedzie zwiedzać zabytków kutury...ale szykuje mu sie nezłe chlanie i bzykanie.Zrozum to kobieto wreszcie...nie bądz naiwna bo stracisz szacunek sama do siebie.

Gość kufka
każdy pije a wszyscy trzeźwi! nie wierze w te wasze alkoholowe przygody. nic, nie przyznajesz się do kryptopodrywu na kafe wiec ide dalej rapować na swoim topicu.