Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażona92

Pomożcie mi pilnie

Polecane posty

Gość omnaaa
jesli będziesz w ciązy..on powinien wiedzieć że poniesie tego konsekwencje. Chćby sprawy alimentów. Nie ma czegoś takiego jak - JA NIE CHCE DZIECKA!! wiedział co robi..ile wy macie lat tak wogóle??

Gość orfhirg
A co ciebie życie nauczyło? Robić bachory i siedzieć na zasiłku? I kłamać że gwałt bo wstydzisz się przyznać że jesteś dupodajką? Pogratuluj mamusi że tak cię wychowała i takiego życia cię nauczyła.

Gość Przerażona92
Ja mam 20 on 22. Wiem o alimenty bede sie starac.

Gość Przerażona92
I tu juz widać Twoja inteligencję. To nie sa bachory tylko dzieci które sa wartę miłości każdej miłości. I Twoje wypowiedzi świadcza tylko o tym ze brak Ci inteligencji. Nic więcej nie robią

Gość fotel
wyjątkowa patologia

Gość Przerażona92
"Fotel" patologia to może jest u Ciebie w rodzinie. Chociaż wydaje mi sie ze Ty akurat nie wiesz nawet co to słowo znaczy...

Gość omnaaa
współczuje ci i mam nadzieje ze w ciąży nie jesteś. zrób test w dniu spodziewanej miesiaczki z porannych sików..poproś w aptece o najczulszy.. z mojej strony polecam kupić w zielarskim kwiat czarnej malwy robi się z niego napar do picia..kiedy spóźniał mi się okres 6 dni piłam to cudo po 5 szklankach okres przyszedł.. ma właściwości rozrzedzające a co za tym idzie przyspieszające ewentualne krwawienie ;) i nie stresuj się! stres opóźni okres i wywoła efekt ciąży urojonej. powodzenia

Gość orfhirg
No trudno nazwać dzieckiem coś zrobione przypadkiem na wiejskiej potańcówce. Zresztą mamusi się zapytaj, ona wie dokładniej gdzie ciebie puknęli.

Gość Przerażona92
Poczekam jeszcze te 4 dni a później sie zobaczy

Gość omnaaa
orfhirg co ty kurwa kilka postów czytasz i już chyba nie wiesz gdzie piszesz..gdzie tu pisze autorka o jakiejs wiejskiej potańcówce..pierdolinij sie w łeb i nie szerz herezji. skad w ludziach tyle jadu!!!!!!!!!

Gość omnaaa
zrób koniecznie test gdybys nie dostała

Gość orfhirg
Na inteligencje lepiej zrób, lepiej na tym wyjdziesz.

Gość omnaaa
orfhirg- a ty na ilość jadu we krwi. co ty jestes od ojca dyrektora w klubie moherowych beretów czy jak? czemu dziewczyne na stos od razu chcesz wepchnąć!! ludzie gorsze rzeczy robią..skoro pisze ze nie wiedziala ze moze byc na cos takiego narazona ze strony tego chłopaka to trzeba wierzyć że tak jest i mimo że to co się stało było bardzo nie dojrzałe to dziewczyna w każdym poście wypowiada się całkiem do rzeczy wiec raczej sroce spod ogona nie wyleciała.. musi uważać kogo wybiera sobie za partnera a ten szczyl powinien ponieść konsekwencje swojego zachowania

Gość Przerażona92
Zrobię zrobię. Chyba ze @ przyjdzie...

Gość omnaaa
wiesz co autorko mam nadzieje ze w ciąży nie bedziesz ale temu draniowi powinnaś dać nauczce. jesli w ciązy nie bedziesz nastrasz skurwysynka że jesteś i że wnosisz sprawę o alimenty dla ciebie i maleństwa ;) w razie wu powiesz ze poroniłaś ;) ja bym tak zrobiła!! niech poczuje ciężar konsekwencji za swoje czyny

Gość Przerażona92
Dzięki Omnaaa Ty jako jedyna chyba tylko mnie tutaj rozumiesz... Wszyscy inni myślą tylko ze to moja wina i ze sama chcialam a mój były według nich jest bez winy... Jest dla nich święty...

Gość Przerażona92
On bedzie chciał wyników. To rodzina prawników samych to wogole sie nie uda... Niestety...

Gość fotel
przerażona 92 nie denerwuj się bo maluszkowi zaszkodzi.my żartujemy-przecież dzisiaj prima aprilis.tak naprawdę uważamy że jesteś mądrą ,inteligentną i porządną dziewczyną.wzór cnoty i rozsądku,do naśladowania.

Gość omnaaa
2-3 miesiące możesz mu pojeździć na nosie.. wyniki! dziewczyno! powiesz że czego może zażądać to testu na ojcostwo który musi opłacić sobie sam.. nie bój się!! ty nie masz obowiązku niczego mu przedstawiać ani wyników usg ani testu ciążowego z jedną czy z dwoma kreskami..jak cie postraszy mamusią czy tatusiem to sie go spytaj czy pytał mamusie czy może ci dzieciaka zrobić.. nie bój się...nie bój się!!!!!!!!!!

Gość Przerażona92
Z tego co sie dowiedziałam to jego ojciec zrobil to samo matce i wtedy wlasnie on powstal...

Gość bzzyyyyyyyykkkkkkkk
nie.no teraz to juz usmialam sie do łez :D:D:D nie myslalas o tym zeby zaczac pisac bajki??????naprawde jestes w tym niezla. nie masz mozgu ale dajesz rady z tymi bajkami.to tez nieprawdopodobne.

Gość orfhirg
No mówiłam, że patologia. Jedna strona daję sobie robić bachory, druga robi. Obie wielopokoleniowe tradycje w tym mają.

Gość makowa245
Same święte na kafeterii siedzą. Zaczęły w wieku 35 lat, zawsze z kondomem i pod kołdrą hehehe. Nie przejmuj się tymi chorymi na głowę ludźmi autorko. Nie tak łatwo jest zajść w ciążę. Skoro mówisz, że rodzina ci pomoże to po prostu czekaj na rozwój sytuacji. Jesteś młoda i masz prawo być głupiutka. A dla relaksu poczytaj sobie topiki typu "Karmię piersią i chyba jestem w ciąży". To tych świętych :)

Gość Przerażona92
Dzięki makowa245:) naprawde czekam cały czas na rozwój sytuacji i co sie okaże za 4 dni..:)

Gość gaszaga
Jestes obrzydliwie nieodpowiedzialna smarkula!!! W ciaze zachodzisz z byle kim a teraz matka ma ci [pomagac matolico jedna? 😠 Do rozkladania nog tez pomoc matki ci byla potrzebna? Obys sczezla z tym bachorem!