Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacaaa

szukam dobrej pracy dla faceta

Polecane posty

Gość poszukujacaaa

dajcie namiary na dobrą pracę po ochronie środowiska i studiach podyplomowych z BHP, jak czytam jak wasi faceci tak dużo zarabiają to zastanawiam się, czy to możliwe. Mieszkamy we Wrocławiu. On chciałby się rozwijać w kierunku BHP ale w zakładzie produkcyjnym.

dobre dobre, ciekawe czy ktoś da Ci jakieś namiary ;) ja sie tez zastanawiam gdzie Ci ludzie żyją pisząc tu, że zarabiaja po 3,4,5,6 a nawet i wiecej tysiecy miesięcznie. w mojej okolicy mały procent ludzi wyciąga ponad 2 tys miesiecznie, reszta to przewaznie naknizsza krajowa a co dopiero 3 tys!!!

Gość jak studia podyplomowe z BHP
to niezłą kasę może zrobić na szkoleniach dla firm i nie chodzi o to, "gdzie żyją", tylko co robili całe życie i jak im to teraz procentuje

Gość namiary na dobra prace?
i to za darmo? :D Z ksiezyca spadlas? Wiesz ile kosztuja namiary na dobra prace? :D:D:D:D Za darmo jej dac, hahahahaha!!!

Gość poszukujacaaa
no zaraz, tutaj wczytam, że macie po 2 i więcej dzieci, że mężowie zarabiają po 5-10 tys., ze dla was znalezienie pracy to pikuś, a teraz karzecie płacić za znalezienie pracy, że mając BHP- to zależy co sie w życiu robiło, a no nic, bo jak można coś robić ja się skończyło dopiero studia i ma się żonę od roku i dziecko i jak tu mam zaplanować więcej dzieci jak nie mamy za co żyć z tym jednym dzieckiem. Właśnie zastanawia mnie jak wy decydujecie sie aż na tyle dzieci, chyba, że klepiecie biedę, bo widzę, że tu oj trudno o dobrą pracę. A ja uważam, że nie sztuka naklepać dzieci, sztuka im dać godne życie. także dalej szuka bardzo dobrze płatnej pracy, bo pierdzielę, pozostaniemy przy jednym dziecku, bo za co żyć. no ale dla was to chyba pikuś podanie namiarów na dobrze płatną pace, bo inaczej pastwo polskie upadnie jak nie będziemy rodzić no z czego biedni emeryci będą żyć, wezmą zemrą po 40 latach swojej pracy, szkoda ich.

Gość mój mąż bez studiów dobrze
zarabia - ma łeb na karku ;) Na etacie ma niecałe 3 tyś , ja z mgr 2,2 tyś na rękę i do tego on prowadzi firmę. ale nie zawsze tak było. na początku swojej kariery zawodowej on zarabiał 600 zl a ja 900 na rękę. wiecie co - teraz to się ludziom w głowach poprzewracało :/ Ledwo skończyli studia a już by chcieli kokosy zarabiać. nie ma tak łatwo - jeśli się nie ma znajomości. wielu ludzi nawet po studiach zaczyna od najniższej krajowej, a w między czasie zdobywając kolejne doświadczenia ich zarobki ulegają poprawie. autorko, a ty pracujesz?

autorko niech facet zalozy dzilalosc i robi zlecenia dla roznych firm, ja tak zrobilam poszerzylam swoje pkd o bhp i swiadcze uslugi , wystawoam im faktury i tylko szukac klientow, powodzenia

Sporo kasy można zarobić w bankach. Podstawa plus premie, ale to też zależy w jakim. Generalnie w sprzedaży ....

Po 12 latach pracy i awansach dotarłam do jednego z paru kierowniczych stanowisk. Zarabiam ponad 3 tys. zł plus premie kwartalne na razie płacą, ponieważ jestem na L4 w ciąży. Niestety i mnie przyjdzie poszukiwać pracę, a to dlatego, że Szefom nie spodobało się to, że związałam się z największym wrogiem/konkurencją firmy i postanowili pozbyć się mnie jak śmiecia. Chociaż poza tym, że prywatnie jesteśmy razem, to nic ode mnie nie wyszło. Stałam się kozłem ofiarnym. Czekam mnie więc walka o godne zwolnienie i rozpoczęcie wszystkiego odnowa. Ja namiarów na pracę nie szukam, bo możliwe, że sama coś otworzę. Szukać będę dobrego prawnika.

Gość wiosna radosnaa
Autorko- to, ze masz meza nieudacznika to nie znaczy, ze wszyscy maja ten problem iod razu trzeba ironizowac i niedowierzac :) sporo ludzi z mojego otoczenia b dobrze zarabia, a 3 tys to jest wg mnie przecietna pensja.

Gość ale wredne matki polki
wiecie co, ale wy jesteście wredne i to są matki polki, jak ktoś poszukuje dobrze płatnej pracy to źle, jak siedzi na garnuszku opieki społecznej to też źle. Co w tym złego, że poszukuje pracy dla swojego faceta, ot wizę, jakich macie udaczników, którzy narobili wam dzieci i musicie wy zapieprzać aby dzieci miało co jeść.

Gość nię
ja moge dac namiary na prace dla informatykow z angielskim,trojmiasto

w tym kraju bez pleców i znajomości po nawet najlepszych studiach czeka praca za 1200netto + premie o ile dobrze pójdzie ;) aczkolwiek podstawa często zależy od położenia na mapie... my z mężem lubimy swoje prace, stać Nas na normalne życie ale we dwoje a w listopadzie będzie Nas już troje a zatem mój mąż już podpisał kontrakt i wyjeżdża na koniec kwietnia do GB na 6 ms, po moim porodzie odczekamy 2-3 miesiące i wylatujemy z tego dziwnego kraju, tyle w temacie.

Gość kaftanik niebieski
nikt cie tu nie pomoze

tak, tu ci nikt nie pomoże wszyscy tylko skrytykowac potrafia i sie poprzechwalac ile to oni nie zarabiaja i jak to mieli i maja ciężko w życiu, a jak ktos zarabia 1100zł to juz nieudacznik, a nikt nie napisze że po prostu mamy takie zarobki