Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

co sadzicie o zwiazku 16 latki z 29 latkiem??

Polecane posty

Gość urabura
Więzienie to za mało, powinni Cię zamknąć na rok w jakimś klasztorze hehe tam jest pełno takich co z dup robią garaże :)

Gość Zuzanna Amelia & 1
A to juz ich sprawa. Nie kazdy potrzebuje gadac. Sa tacy ktorzy tylko sluchaja drugiej strony, sa tez i tacy ktorzy sobie wspolnie milcza.

On może jej tłumaczyc fizykę, przyciąganie ciał i takie tam... On może się od niej tegio nauczyć, bo dużo wagarował za młodu i nie pamięta praw natury. Tak czy inaczej - jedno z nich działa w strefie innego pokolenia, co wygląa śmiesznie. Wśród jego rówieśników wzbudzają uśmieszek poliowania albo dwuznaczne, zazdrosne komentarze posiadaczy żon w swoim wieku. Wśród jej znajomych... bez komentarza, bo komentarze nastolatków nie nadaja się do druku :P

jeżeli autor jest zainteresowany z tą osobą to niech jeszcze poczeka z 2-3 lata i wtedy autor może wydupczyć ją

Gość Zuzanna Amelia & 1
Czy Wy naprawde nie lapiecie ze to byl tylko prima aprilisowy dowcip ? Choc sam temat: ... wiadomo ze nieletnia i dorosly zle z boku wyglada. Ale ja jakies cztery lata ? Malo sie widzi takich wlasnie par? Mysle ze gorzej by wygladalo gdyby to ona miala 29 a on 16.

"Mysle ze gorzej by wygladalo gdyby to ona miala 29 a on 16." tak samo na odwrót

Gość taka jedna ewelina
Byłam w związku z 29 latkiem, sama miałam 17. Tylko, że po pierwsze - byłam dość dojrzała psychicznie a po drugie - nie żałuję, M. był człowiekiem w porządku i poważnie mnie kochał. Przerwałam to ze względu na matkę bo nie odpowiadał jej ten związek. Tylko właśnie, ja nie byłam typową 17letnią lalką, miałam poważne zainteresowania jak na swój wiek. Mu na początku wmówiłam, że jestem starsza:) ale szybko przyznałam się;) Pedofilia - zalecam zapoznanie się z definicją bo pedofilia to jest skłonność seksualna ku dzieciom PRZED okresem dojrzewania. A akurat ja już miałam wszystko na swoim miejscu:)