Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

co sadzicie o zwiazku 16 latki z 29 latkiem??

Polecane posty

Gość szz
Taka para jest na innych etapach życia,moze być trudno utrzymać bliską relacje i porozumienie. Nie mogę jednak ocenić jednoznacznie, bo ludzie są różni i dojrzałość nie zawsze zależy od wieku

Gość karolciaoko
do czego to dochodzi iż takie młode panny z facetami w takim wieku się wiążą?

Gość bliznaa
Dziewczyny szukają facetów, a nie rówieśników-dzieci. Nie widzę w tym nic dziwnego, że 16stka szuka starszego. Raczej, że 29latek ją bierze:(

Gość a gdzie jestes
I co slub chcesz brać tylko dlatego bo będziecie mieli dziecko? Polska wiocha :D

Gość mysle ze za 10 lat bedzie ok
ale narazie chyba za duza roznica chociazby w spojrzeniu na swiat

najpierw policz czy w momencie zaciążnia miała ukończne 16 lat - bo owszem będziesz wychowywał dziecko, ale na odległość z pierdla ... Jakby mi taki stary chuj zapłodnił 16 letnią córkę to bym chyba pedofila natłukła po ryju - a i za swojego meża to nie ręczę ...

Gość jhajdh
Ja nie rozumiem co prócz ciała może pociągać 29-latka w 16 latce. Sama mam 28 lat i dla mnie 16-latki to dzieci, mam do nich uczucia raczej opiekuńczo-macierzyńskie. Pewnie dlatego, że jestem kobietą, choć żaden z moich znajomych nie zainteresował by się 16-latką.

Gość bliznaa
Też nie pojmuję. Wiem, że nastolatkom często się wydaje, że są już na tyle dorosłe, że mogą zakrecić starszego faceta. Ale co wydaje się 30 facetowi, który się z taką małolatą wiąże? Co takie dziecko może dać nawet w łóżku?

Gość rzeklbym ze to slabe prowo
jest a koles o ile to prawdziwe ma zadatki na pedofila

Gość kradziejkagwiazdek
mysle ze facet jest pedofilem ;)

Gość Zuzanna Amelia & 1
Taki - jak na prima aprilisowy dowcip to moze byc. Ale wymysl cos lepszego.

"teraz bedziemy wychowywac nasze dziecko" Czyli kogo? 16-latkę tez trzeba jeszcze wychowywać. :) Idźcie na kompromis: 16-latkę będą nadal wychowywać jej rodzice (do 18-tu lat mają taki obowiązek), bo to ich wspólne dziecko, a w przerwach w jej wychowywaniu Wy razem zajmiecie się Waszym wspólnym dzieckiem :P A może od razu podrzućcie do wychowania dziecko teściom, a sami zajmijcie się produkcją następnego? To przecież takie fajne zajęcie dla 16-latki. PO co jakaś głupia szkoła, jak szkoła życia dawana przez "dojrzałego" (napisałbym "mężczyznę", ale dyskomfort jest zbyt wielki) jest skuteczniejsza? Amateur milf underteen pociągają tylko takich pseudofacetów.

Żart primaaprilisowy? A statystyki też? Co roku liczba urodzeń dzieci na 1000 dziewcząt w Polsce przez młode matki w wieku: 12 lat - 2 13 lat - ok.10 14 lat - ok.50 15 lat - ponad 300 16 lat - ok 1400 Pytanie nieprimaaprilisowe: - Kim są ojcowie tych dzieci? Oprócz szkolnych kolegów część z nich to właśnie tacy priomaaprilisowi pedofile jak przykładowy autor. ************* http://www.federa.org.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=385:cie-nastolatek-przyczyny-skutki-statystyki-&catid=80:materiay-informacyjne&Itemid=74 *************

Gość będziesz miał dwoje
dzieci, jedno nastoletnie, drugie w pieluchach

Gość Zuzanna Amelia &1
Jakies dziwne statystyki bo wydawalo mi sie ze 12 lat to jakis rekord swiatowy wieku matki a tu patrzcie panstwo - w rodzimej Polsce takie rzeczy... Innymi slowy - jakos trudno mi uwierzyc w te statystyki ale nie o tym chce napisac: Skoro juz taki ciekawy temat ruszyl to zadam inne niepraima aprilisowe pytanie : a gdzie sa do cholery rodzice tych mlodocianych mam i co robili do tej pory ze nie uswiadomili swego dziecka w sprawach seksu i antykoncepcji ?

Gość prima aprilis kobieto
Dziwne statystyki? A linka otwierałaś? Tam jest podane ich źródło: - Informacja GUS, Departament Analiz i Udostępniania Informacji - Sprawozdanie Rady Ministrów z wykonywania w roku 2001 Ustawy o planowaniu rodziny, ochrony płodu ludzkiego i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży (Warszawa, lipiec 2002) ---------- Rodzice tych nastolatek albo same urodziły jako nastolatki (znam ze swojego otoczenia taki przypadek, gdzie 16-latka została mamą, babcia (jej matka) ma 33 lata, a PRABABCIA jest w wieku 50lat (a wyglada na ok.40). Inna możliwość - prości, niewykształceni rodzice, któzy muszą wiązać koniec z końcem, a dzieci chcą/muszą jak naszybciej być dorosłe, także w tej sferze. I ostatnia znacząca grupa - rozpuszczone dzieci ludzi sukcesu albo na stanowiskach, którzy nie mają dla nich czasu, bo robią karierę/pieniądze. Dzieci mają wszystko, ale nie mają zainteresowania rodziców, ponieważ dziecko jest "dodatkiem" do wizerunku rodzica.

Gość urabura
Mnie zostawił chłopak - 30 lat dla 18 latki (prawie) 17 z hakiem. Dziewczyna jest nieziemsko piękna. Po tygodniu się obudził - chyba jak z nią pogadał, ale już nie ma powrotu !! Bo dzwonił zapłakany, że chce wrócić, byliśmy pare lat razem. Ale powrotu nie ma!!! Faceci mają mózgi ponieżej pasa i z tym się nic nie da zrobić, można was tylko tępić jak zarazę. Może naukowcy odkryją lepszy świat gdzieś tam i będą tam przystojni boscy inteligentni monogamiści, bo na tym świecie takich nie ma

Gość Zuzanna Amelia & 1
To ze mlodosc i uroda pociaga nie jest w koncu zadana tajemnica. Moze rzeczywiscie ten swiat jakos dziwnie jest zbudowany ze pozwala uchodzic bezkarnie tym co takiej mlodocianej zrobili dziecko.

"co sadzicie o zwiazku 16 latki z 29 latkiem??" to znaczy że jesteś pedofilem człowieku