Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana000

czy to normalne?

Polecane posty

Gość zdesperowana000

Witam. Mam problem, który ciągnie się za mną już ponad rok. Mianowicie chodzi o chłopaka. Dawno temu się z nim spotykałam. Narobił mi nadziei i...zostawił. To nie były zwykłe spotkania. Kończyły się seksem i zapewnieniami że będziemy ze sobą. Naiwna... Bardzo cierpiałam i długo odchorowywałam. Spotykałam się z wieloma tylko po to by zapomnieć, jak widać nic z tego. Spotkałam kogoś, mojego obecnego chłopaka. Jestem z nim już 2 miesiące. To facet, za którego pewnie połowa nas kobiet oddałaby życie. Miły, troskliwy, czuły, rzadko wychodzi na imprezki chyba że z Tobą lub Cię o to zapyta...cud. Jednak po mniej więcej miesiącu zaczął mi się śnić tamten, chociaż wcale o nim jakoś specjalnie nie myślałam. Zaczęło mi się wszystko przypominać...i zaczęłam tęsknić. Tamten to całkowite przeciwieństwo obecnego, pali, imprezki, ale jednak zauroczyła mnie ta cholerna wrażliwość i delikatność jaką okazywał wobec mnie. Coraz częściej go spotykam gdy jedzie gdzieś samochodem. Wcześniej nie widziałam go nawet kilka miesięcy... Najgorsze jest to że po takich akcjach- spotkaniach znowu myślę i jestem nie fair wobec chłopaka. Dziewczyny miałyście kiedyś taki problem?

Gość *O-O*
naucz się zamykac za soba drzwi jak wychodzisz :)

Gość zdesperowana000
Zawsze myślałam, że jak kogoś poznam i stworzę z nim związek to będę zajęta tylko tą osobą. Jednak chyba coś jest nie tak. Zastanawiam się nawet czy dobrze zrobiłam wchodząc w nowy związek myśląc o tamtym, ale ile można ? Z tamtym już nie będę to pewne, ale czemu ja tak strasznie za nim tęsknię? Czemu gdy o nim słyszę lub go widzę mnie zatyka ?

Gość *O-O*
nie wiem... nie pomogę :(

Gość zdesperowana000
Szkoda :( nie wiem już co robić...

Gość zapomnij o nim!
ja mialam podobnie, zaraz Ci opowiem

Być może ten wcześniejszy był twoją pierwszą miłością ale okazał się draniem i cię zostawił. Może to i lepiej dla ciebie że tak się stalo! Jak by nie było z tamtym miałaś trochę przyjemnych chwil w życiu. N.P to że dobrze wam było w łóżku. Coś po tamtym jeszcze w tobie zostało. Musisz się zastanowić jaki typ faceta wolisz lekkoducha czy takiego co umie postępowć z kobietami. Na twoim miejscu wybrałbym tego obecnego Gdyż dobre obchodzenie się z kobieta i dbanie o nią to podstawa dobrego związku!!

Gość zdesperowana000
Tak powinnam zostać przy obecnym wiele razy już to słyszałam, ale kurcze brakuje mi tamtego. Tym bardziej że był moim pierwszym facetem, z którym to zrobiłam... Nie wiem co robić...

Gość zdesperowana000
zapomnij o nim! opowiedz jak Ty miałaś :)

Pierwszą miłość i pierwszy sex się nie zapomina. To przeżycie zawsze gdzieś będzie tkwiło w naszej pamięci. Tym bardziej kiedy doznania i uczucia były przyjemne. Pomyśl sama ale tak logicznie!! Skoro tamten jest lekkoduch i zostawił cię i zdradził a co gorsze lubi imprezy alkochol i inne kobiety. To po co ci taki facet?? Gdybyś nawet związała się z tamtym i wyszzła za niego To on się nie zmieni nadal będzie lubił się zabawiać a ty będziesz cierpieć. Z twoich wypowiedzi wnioskuję że jesteś rozsądną kobietą i wiesz co jest dla ciebie lepsze. Tylko te wspomnienia jeszcze niepozwalają ci zdecydowć. Daj sobie więcej czasu a czas jest njlepszym lekarzem ludzkiej duszy. Obecny facet może nie jest aż tak dobry w łóżku o ile z nim spałaś ale kieruje się sercem i uczuciami a nie tylko pożadanie.

Gość zdesperowana000
To nie tak jarek 7667. Tamtego zostawiła dziewczyna kilka tyg przed naszym spotkaniem i bardzo to przeżywał. To bardzo wrażliwy facet. Nie lata za babami... Od tamtej pory z tego co wiem nie miał nikogo. Pracuje. Ale jest wyluzowany taki w sam raz. Natomiast ten, jest niesamowity w łóżku i spełnia każdą moją zachciankę, tyle że jest bardziej taki domownik, woli być ze mną niż się zabawić. Sama już nie wiem co mam zrobić...