Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasadnichooa

Lepsza kombinacja: brzydka twarz, duże cycki czy mały biust, wyjściowa facjata?

Polecane posty

Gość Zasadnichooa

Gość Zasadnichooa
Nie jest właśnie. Zdjęcie Rudej zostało wybrane przez mojego kumpla (geja) jako najbardziej podobne do mnie :) może włosy inaczej mi się układają, mam naturalnie rude, ale twarz i bez makijażu podobna. Moja koleżanka... twarz okropna, miseczka DD albo i F czy tam G. Ma niesamowite powodzenie, oprócz tego poczucie humoru rodem z Familiady. ..

Gość 433333333333333
Zazdrościsz i tyle. Od nas chcesz usłyszeć, żeś pjjjękna. Osobowość też się liczy :D

Gość dfgvdfbfghbfh
koleżanka ma poczucie humoru.... ;) a widzisz, czyli cycki to nie wszystko ;) ja mam ładną twarz ale wg mnie małe cycki i ogromne poczucie humoru - na powodzenie nie narzekam ;)

Gość ten niedobry mąż
facjata ważniejsza ;-) moja żona ma mały biust, śliczną twarz i fajną figurę :) i tak mi się podoba całość. takie cycki to tylko na jeden raz z taką twarzą ;-)

Gość 433333333333333
Piszecie koleżance co chce usłyszeć. :( Zawiodłam się na was.

Gość dfgvdfbfghbfh
dokładnie - moja siostra z kolei z wielkimi cyckami też mająca powodzenia, ale niestety u niej tylko na tym się kończy... ;)

pierwsza okropna twarz, drugie cycki super, trzecia sliczna,a coz ze z malym biustem trudno. Lepsz aladna buzia i male cycki niz geba potwora z wielkim biustem. Sliczna ta ruda......Ja mam duze cycki i ladna , przecietna buzie . Wydaje mi si e,ze dla facetow buzka kobiety jest wazna. A jak babka obrzydliwie brzydka to i duze cycki nie pomoga.

Gość za kobiety jak autorka
sie wychodzi a zdradza sie je z tymi z duzymi cyckami :D:D:D ja mam ladna twarz, nawet bardzo, niedawno wszyscy na nia zwracali uwage, ostatnio t5roche mi sie przytylo, cycki mi urosly sporo, do tego push up i wszyscy ale to wszyscy zwracaja teraz na nie uwage na ulicy :O

Gość dfgvdfbfghbfh
wolisz żeby macało Cie 8 jednego wieczoru czy jeden wartościowy mężczyzna do końca życie ? :O

Ja myślę że jednak osobowość bardzo się liczy, ja jestem zadowolona ze swojej twarzy, do tego mam cycki E a i jak jakoś specjalnie powodzenia nie mam, bo jestem małomówna i wycofana i mało towarzyska. Wniosek? Fajny charakterek wszystko nadrobi ;)

czyli nie masz nic :) ja przed przytyciem nie mialam duzego biustu no ale dekolt mialam ladny bo mialam z czego go zrobic :) ty nie masz nic :)

Gość nie rozumiemmmm
ktoś napisał, że z taką jak ty to się bierze ślub, chociaż mają mniejsze powodzenie. Czyli żenicie się z kobietami które są wg was mniej atrakcyjne????

Gość ten niedobry mąż
nie są mniej atrakcyjne- taka paszcza jak ta na zdjeciu jest koszmarna i nie ma opcji na slub. a wiesz jak sie mowi o ladnych cyckach i brzydkiej gebie? flaga na twarz i za ojczyzne....

Gość tomikowski
za kobiety jak autorka hehe to musialas sporo przytyc, pewnie teraz jak swinka wygladasz ;)

Gość bffhnfghngfjnghjm
sorry ale wg mnie ta z mniejszym biustem jest atrakcyjniejsza :O co do autorki: pewnie masz słaby charakter, jesteś cicha, mało przebojowa, a na imprezie szara myszka ;) dlatego faceci nie zwracają na ciebie uwagi ;) samo to, że tutaj piszesz na to wskazuje ;)

nie przytylam duzo ale poszlo mi w cycki :classic_cool: kazdy ale to prawie kazdy facet na ulicy zwraca na nie uwage, jeden raz sie wprost zapatrzyl na nie w pociagu i nie mogl wzroku oderwac :classic_cool: a twarzyczke mam dalej sliczna

tomikowski nie wiem dlaczego ale przypuszczam ze jestes zakompleksiona kobieta z biustem rozm A jesli sie myle to udowodnij :classic_cool:

Gość SmJ
Nie cierpię rudych. Fajna twarz, z cyckami zawsze można coś zrobić, żeby były większe.

Gość tomikowski
No, na pewno poszlo Ci "tylko" w cycki hehe chrum-chrumku ;] a przyciaga uwage bo to po prostu przyciaga uwage, nic wiecej.

Gość tomikowski
za kobiety jak autorka sorki ale jestem facetem, a Ciebie boli, ze wole szczuple kobiety

Gość bffhnfghngfjnghjm
za kobiety jak autorka szkoda, że Ci w mózg nie poszło :O

Gość jghhjgjhfjgf
jestes głupia zadając takie pytania jeden wybierze brzydule z cyckami drugi ładną bez cycków.Koleżanka jest przebojowa ubiera się wyzywającą wiec na dyskotece ma powodzenie.

Gość już nie mówcie
że duże cycki dyskwalfikują założenie szczęśliwego związku. Ja widziałam taką sytuację: była jedna dziewczyna ze śliczną twarzą i średnim biustem i druga z ładną twarzą i bardzo dużym biustem i... faceci woleli tą drugą.

Gość bffhnfghngfjnghjm
bo tamta miała ładną twarz jak piszesz :O ta ze zdjęcia wyżej jest ohydna :O

ok juz udowodnilas ze jestes zazdrosną babą stwierdzeniem ze cos mnie boli ;) dorosly facet by tak nie napisal :D

Gość 433333333333333
nawet te z brzydką twarzą (ale podobającą się partnerowi) i z małym biustem są kochane więęęc :D