Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Śmieszny idzie na randke - trzymajcie kciuki

Polecane posty

bo spieszyłeś sie,byłeś głodny nie chciałam Cie zatrzymywac...

Gość 433333333333333
to ty co zadałeś to idiotyczne pytanie czy kobieta ma być łądna czy ma dobrze gotować? współczucia dla partnerki

Gość Zuzanna Amelia & 1
Trzymam kciuki.

Gość Dera śmierdzi
.

Gość Dera śmierdzi
wąchałem jej cipe jak spała

Gość miciekjjjj
prawie się nabrałem śmieszny 🖐️, chyba że spotykasz się z chłopakiem :D

"a Ty w poznaniu tez mieszkasz ?" nie, nie pochodzę z Poznania :) "do polski nie widzi mi sie w ogole wracac" masz rację bo w tej chwili w polsce nie da się już żyć

ja bardzo tesknie za miejscami, za budynkami wychowalam sie w polsce wiec dla mnie to bylo normalne, bloki, gdzies tam na krancach miasta osiedla domkow, place zabaw, tutaj tego nie ma i bardzo za tym tesknie ale cala reszta jest na plus :) gorzej zeby kogos poznac, kogos normalnego wartosciowego, kogos kto uzywa glowy do myslenia a nie tylko dupy :P

no ale przecież możesz zostać w UK 5-8 lat zarobić szybko jakieś duże pieniądze i po latach możesz wrócić do polski, budować dom itd. ja nie chciałbym tam na stale mieszkać w anglii bo jest tam do dupy pogoda itd.

a jestes tez tutaj? ja przyjezdzajac teraz planowalam 10lat maksymalnie, zeby wlasnie zarobic kase, w polsce chcialam prywatny zlobek otworzyc ale czy to ma sens? jesli w polsce sie polepszy i mnie bedzie na to stac to wtedy wroce mam tez troche inna sytuacje bo rodzice i mlodsza siostra sa tutaj, siostra blizniaczka w szwajcarii, w polsce nie mam nikogo, taka sierota troche ;)

pogoda do dupy? wlasnie mi po gebie slonce swieci, ale nie chce mi sie dupska ruszyc i sie przesiasc :P deszcze sa ale to nie znaczy ze jak pada to juz bedzie caly dzien padac pogoda sie co chwile zmienia

"a jestes tez tutaj?" nein, pracuję na razie tutaj czyli w PL ale myślę też o wyjeździe za granicę ale w przyszłym roku bo niedawno zostałem zatrudniony na rok

ja wrocilam do pl bo myslalam ze bedzie mi lepiej bede "u siebie", z ludzmi ktorych znam od dziecka gowno prawda, czesciej w swoim rodzinnym miescie bywalam jak mieszkalam w uk :o a masz juz jakis konkretny cel, konkretne miasto czy narazie po prostu zagranica? ;)

res-co u Ciebie i dlaczego nie odwiedzasz *starego* tematu?