Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ballada o spiącej królewnie

dramat młodej kobiety przed 30stka

Polecane posty

Witam! Jak ukryć przed mężem, że od dwóch lat zdradzam go z jego bratem i usunęłam ciążę, bo nie byłam pewna czyje to dziecko? Brat męża mnie szantażuje, bo chciałam to zakończyć a on mi nie chce pozwolić. Jakieś rady aby zastraszyć jego brata?

Gość SabinkaPoznan
powiedz mu prawd e inaczej sie nie uwolnisz

12;59 podszyw pytam poważnie!!!!!!!!!!!!!!

Gość a co mi tam-napiszę
powiedz mężowi,że jego brat chce uprawiać z tobą seks a jak się nie zgodzisz to będzie cię szantażował,że wmówi twojemu mężowi że miałas z nim romans.

ciamkam stolec :classic_cool:

Boję się ze mąż mi nie uwierzy. Jesteśmy sytuowani, nie mogę się odciąć od tego dlatego tak mi zależy. Poza tym wywołam konflikt rodzinny no i ta nieszczęsna ciąża, która usunęłam. Jego brat to nieudacznik życiowy, jest po 30 i ciągle utrzymują go rodzice. wiem, ze jest zdolny by nas wydać bo nie zależy mu na niczym. Jakieś rady? Konkretne proszę.

brat ma większego więc chciałabym oczywiście zachować obie znajomosci ale on wszystko komplikuje

powiedz mężowi,że jego brat chce uprawiać z tobą seks a jak się nie zgodzisz to będzie cię szantażował,że wmówi twojemu mężowi że miałas z nim romans. weź pod uwagę,że on zna moją kuciapkę, która jest charakterystyczna, powie co zna i już po mnie:(

Cholera ale się wpakowałam. Boję się, że wywołam konflikt rodzinny tym, że powiem, że on chce mnie wrobić. Mo mąż jest porywczy i nerwowy

Gość za grzechy trzeba płacic
własnym cierpieniem nie na darmo bóg nam dał przykazania 6 i 9 Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe.

np. że potrafię wymlaskać nią hymn polski i piosenkę rubika

Jestem po ostrej kłótni z jego bratem, boję się, że się wyda.

Gość pintua 36
tak serio, dlaczego zdradzasz męża?

Zjeżdżaj moherowy berecie z tym kazaniem bo się ośmieszasz. Ja potrzebuję konkretów a nie jakiegoś pieprzenia co do niczego nie prowadzi. Rozumiesz kurwa, że mogę wszystko stracić????

Gość kalesony męża
już po tobie, tyle ci powiem

Gość bezpieczna przystań 29
a dlaczego nie chcesz dalej być z tym bratem? tylko wtedy zachowasz to co masz

Gość zdegenerowanaMaupa
Jest prosta zasada: puszczać się nie z po rodzinie i nie po sąsiadach. nie w pracy, jak nam na niej zależy. TRZEBA BYŁO MYŚLEC PRZED

Tak szczerze? Byłam pijana i zdradziłam go w dniu ślubu, tzn po weselu. Chyba właśnie wtedy doszło do ciąży. Pociągał mnie facet, podobało mi się z nim, ale teraz nastał czas by to zakończyć. Mój mąż będzie teraz spędzał więcej czasu w domu niż przedtem więc już nie będę czuła się samotna i znudzona.

Gość filoetowa krova
"Rozumiesz k**wa, że mogę wszystko stracić????" teraz to wiesz? a co myślałaś wcześniej?

Gość ballada o śpiącej królewnie
poważnie rozważamy z jego bratem by się męża pozbyć, raz na zawsze.

Gość a co do tego ma
fakt, że jesteś przed 30tką ? :D :D

Byc z jego bratem? Proszę cię. z tym nieudacznikiem? On jest po 30 a wciąż utrzymują go rodzice, niczego nie można się przy nim dorobić. Fizycznie i seksualnie jest okej ale sami wiecie, że do prowadzenia normalnego życia do nie wystarczy? Poza tym z nim zawsze były jakieś problemy, albo miał podejrzane towarzystwo albo wyroki w zawieszeniu. Bogata rodzina a ten idiota kradł samochody.

Gość owiń mężula
w śliski kocyk i upuść na próg.

Gość tarhonim mm
popełniłaś błąd, teraz za niego zapłacisz, tak to już jest, nie ma rady na twoją sytuację (zabicia kochanka nie radzę:))

Gość zdegenerowanaMaupa
heh dobry moment by zacząć wszystko od nowa i gdzie indziej, no i od zera.... hih

Gość a co do tego ma
a, już rozumiem. Życie człowieka ma dla ciebie dwa etapy - przed 30tką i po 30tce :D :D

Gość xsdfghjuh
nie trzeba bylo sie kurwic:)

Gość rodzinka skkknoów
rozumiem, że młody chce cie po prostu posuwać dalej?