serene63 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 dzis tu pustki dam wam fajna stronke na sb http://www.wielkiezarcie.com/recipeslist.php?group=298 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 a tu 2 stronak ( jest tam kilka przepisow) http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie,Fasolowiec-z-ink%C4%85-karmelow%C4%85-Przepis-od-bobo100.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 http://www.beawkuchni.com/wytrawne-wypieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Witam :) faktycznie pustki Serene, fajne stronki na pewno skorzystamy :) Ja powoli muszę się rozejrzeć co dobrego jeść na 2 fazie powinnam zacząć we wtorek ale jeszcze pociągnę tydzień 1 fazę, strasznie się przyzwyczaiłam do tego co teraz jem a lada chwila wszystko się zmieni i większy wybór będzie. Gdzie się podziała Merry??? Teraz taka piękna pogoda się robi że szkoda czasu na siedzenie przed kompem, ja dzisiaj dwa razy poszłam na spacer z dzieciakiem, oby tak dalej bo ruch mi potrzebny :) Jak wam idzie dziewczyny??? Piszcie bo nam temat padnie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 te prepisy moga byc na 2 i 3 faze sb, na 1 tez sie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Ale sobie smaka narobiłam czytając te przepisy, cebularza na pewno sobie zrobię na 2 fazie :) serene jadłaś te frytki z selera?? już kiedyś widziałam ten przepis i zastanawiam się czy bardzo czuć tego selera bo ja za nim nie przepadam ale można by było dodać do obiadu takie fryty, może jakby je dobrze doprawić to będą ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 tak jadłam pzred wczoraj nawet dobre zrobilam sobie do nich sos czosnkowo musztardowy z jogurtem i byly dobre nawe moj maz zjadl pare :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 nawet go za bardzo nie zcic , no tak inimalnie ale z tym sosem lepiej smakuje . ja dałam do sosu swieza bazylie ( pare listkow ) pewno ze to nie to co z ziemniakow, ale jadalne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Olvka a do tego cytynowca z fasoli herbaate rozpusczalas w jakiej ilosci wody? ( zaparzałas) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Jednak się skuszę :) ale w tygodniu bo już menu rozpisałam na kilka dni, zakupy muszę zrobić a sos czosnkowy jest nie zastąpiony, zajrzę jutro może się ktoś jeszcze odezwie tutaj. Dobrze że Serene pomocna jak zawsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 bo jutro chce upiec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Ja robiłam z innego przepisu bo nie miałam herbaty, chyba go już pisałam ale wrzucę jeszcze raz składniki: puszka fasoli białej przerobiona na pure 3 jajka 10 łyżek fruktozy 2 łyżki roztopionej margaryny light 1/2 szklanki mleka w proszku, odtłuszczonego, bez cukru 2 łyżki jogurtu naturalnego 0% tłuszczu bez cukru 1 łyżeczka aromatu waniliowego 2 łyżki aromatu cytrynowego 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1/2 łyżeczki sody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Dwa białka ubijamy z fruktozą. Jogurt łączymy z aromatem waniliowym. Margarynę rozpuszczamy i pozwalamy ostygnąć. Resztę składników mieszamy w misce - dodajemy jogurt z aromatem, margarynę a na końcu białko z fruktozą. Taką masę przelewamy do foremki. Pieczemy na 180 przez 30 minut. Ciasto bardzo urośnie w piekarniku ale potem opadnie. Jest wilgotne i aromatyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 zastanaiwm sie jakby sie je zamrozilo dzien wczesniej tak z pzryprawami i na drugi dzien pieklo , czy nie byly by bardziej chrupiace ale nie mam pojecia moze sprobuje po niedzieli tak zrobic , bo nie amm miejsca w zamrazalce, a trzeba by je na jakiejs tacce rozlozyc zeby sie nie posklejały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 mialam na mysli frytki :) dziekuje ci za przepis bo rano jak wroce z psem ze spaceru to bym zaczela piec od razu mysle ze ta herbata tak dla aromatu i wystarczyloby zaparzyc w 1/4 szklanki :) ja spadam , do jutra, dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Przetestujemy to mrożenie w tygodniu :) udanego pieczenia i do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 czesc OLivka. nie upiekłam tego cytynowca bo od rana sie zle czuje , i jutro z rana na pewno upieke a te frytki przetestuje ( mrozone) jak zwolnie troche zamrazalnik z produktow :) strasznie tu cichutko ostatnio no nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Pewnie dziewczyny olały dietę więc, przenoszę się do Serene :) tam przynajmniej ktoś się odzywa a nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 oliwka dolaczaj do nas, najwiekszy ruch jet na forum justus a na forum mjluski jeszcze wiekszy ( tam jest pare osob na sb , a pare na kaloriach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mery5555 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 cześc dziewczyny nie uciekajcie ja jeszcze jestem ,czytam was dopiero w nocy bo w dzień nie mam czasu ,wiosna idzie i na działce robota czeka więc mnie nie ma cały dzień,w czwartek sadziłam iglaki bo te co posadziłam na jesień wszystkie pomarzły albo jakieś chore były pieron wie ,musiałam kupić nowe ,mam nadzieję że się przyjmą,serene dzięki za przepisy,jutro też mam zamiar piec ten fasolowiec i twój i on oliwki przepis ,zrobie 2 i zobaczę który lepszy,do jutra dobrej nocy,nie szalejcie za dużo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Witaj Merry, nie wiedziałam czy zrezygnowałaś czy właśnie siedzisz w ogródku całymi dniami :) dobrze że się odezwałaś, tutaj straszne pustki więc dołącz do tego forum: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3179964 To forum się dobrze zapowiadało ale we 2-3 osoby to bez sensu się dietować a im więcej dziewczyn tym lepsza motywacja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miłka 48 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Ja też jestem:) Witam. Nie zaglądałam, bo miałam imprezę za imprezą:( kwiecień i maj to u mnie rodzinne imieniny i urodziny- prawie wszyscy je w tym czasie obchodzimy. Przede mną jeszcze urodziny męża i imieniny córki ale może jakoś się uda. Przez ten czas miałam kilka wpadek, ale od dziś postaram się nawet w imprezy nie grzeszyć.:Ptak więc kolejny raz zaczynam pierwszą fazę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miłka 48 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Nie uciekajcie, ja bazuję na waszych jadłospisach i przepisach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwonka miś Napisano Kwiecień 22, 2012 Ja tez jestem. Fasolka po bretonsku pychaaaa. dzisiaj na obiad robię zupkę meksykańską. Przepis znalazłam na jakiejś stronce ale nie wiem już na której... Myślę że będzie pychaaaa. Wczoraj cały dzionek sprzątanie i takie tam sobotnie zajęcia więc nie miałam czasu zajrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 dzien dobry, jestem na 8 dniu dk i mam takie zapytanie , do olivki czy po dk dobrze jest przejsc na sb - jak to jest w twoim przypadku po dk nie chce jo-ja ale tez nie chce wiecej chudnać napisz cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Witaj Paula dobrze Ci idzie na dk :) jak skończyłam kopenhaską to jadłam 3 małe posiłki przez 4 dni, nie jadłam ziemniaków pieczywa makaronów ryżu, nic tłustego, żeby organizm przyzwyczaić do powrotu z normalnym jedzeniem i nie przytyć ale były święta i 1 dzień zjadłam normalny obiad, ciasto, na dk schudłam 5kg ale 1kg mi wrócił jak zaczynałam sb a potem po tygodniu na 1 fazie pozbyłam się go, nie wiem jak na Ciebie będzie działać SB i czy będziesz w stanie się obyć bez różnych produktów ale jak nie chcesz już chudnąć tylko utrzymać wagę myślę że zaraz po diecie przez tydzień czy dwa powoli wprowadzaj normalne jedzenie albo przejdz na SB tylko na początek mniej niż te 5 posiłków bo rozepchasz znowu żołądek i zobaczysz co się będzie działo, ja polecam SB zdrowa dieta bez głodu, możesz sobie zrobić 1 faze kilka dni zaraz po dk, poczytaj co można jeść i sama zdecyduj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Witaj Paula dobrze Ci idzie na dk :) jak skończyłam kopenhaską to jadłam 3 małe posiłki przez 4 dni, nie jadłam ziemniaków pieczywa makaronów ryżu, nic tłustego, żeby organizm przyzwyczaić do powrotu z normalnym jedzeniem i nie przytyć ale były święta i 1 dzień zjadłam normalny obiad, ciasto, na dk schudłam 5kg ale 1kg mi wrócił jak zaczynałam sb a potem po tygodniu na 1 fazie pozbyłam się go, nie wiem jak na Ciebie będzie działać SB i czy będziesz w stanie się obyć bez różnych produktów ale jak nie chcesz już chudnąć tylko utrzymać wagę myślę że zaraz po diecie przez tydzień czy dwa powoli wprowadzaj normalne jedzenie albo przejdz na SB tylko na początek mniej niż te 5 posiłków bo rozepchasz znowu żołądek i zobaczysz co się będzie działo, ja polecam SB zdrowa dieta bez głodu, możesz sobie zrobić 1 faze kilka dni zaraz po dk, poczytaj co można jeść i sama zdecyduj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 o jest wiecej nas , witam :) OLivka pieke teraz ten fasolowiec cytrynowy, pachnie az do salonu ,ciekwae jaki bedzie w smaku dam pozniej znac jak ostygnie i skosztuje :) dam tez innym do kawy ciekawe co powiedza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 http://www.dietasouthbea.ch/zapiekanka-pasterska-w-stylu-south-beach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mery5555 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 cześć dziewczyny-oliwka chciałaś nas zostawić i zobacz ile podglądaczek się ujawniło może pokażą się jeszcze inne? zapraszamy i odzywajcie się bo forum zaniknie a tego chyba nie chciecie prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach