Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

60

South Beach po świtach kto zaczyna?

Polecane posty

Dzień dobry:) Zaczynam drugi dzień diety. Dziś na obiad ugriluję sobie rybę, bo już od dawna za mną chodzi:) Serene, A ta herbata do fasolowca to w jakiej postaci ma być dodana???? Matko, jak ja bym chciała mieć twoją wagę:( Chociaz nie wiem czy gdybym tyle schudła to nie odbiłoby się na moim wyglądzie.Ale tak z 5 kilosków byłoby super:) NO nic, po to walczę żeby się w końcu udało. Zielonaoliwko, czy ja dobrze rozumiem że ciągniesz pierwszą fazę trzeci tydzień?? Przyzna się że ja tez o tym myslałam, bo ostatnim razem zgubiło mnie dodawanie nowych produktów. Jak zaczęłam dodawać- to poszło po całości:D

Witam :) Miłka ja dzisiaj zaczynam 3 tydzień 1 fazy pociągnę 5-7 dni i potem 2 faza bo wiem że dla mnie lepiej jak jeszcze nie będę jadła dozwolonych produktów z 2 fazy zresztą mi ciężko waga spada. Dzisiaj się zważyłam :) liczyłam na lepszy wynik po 2 tygodniach ale i tak się cieszę z tego co jest, schudłam 2 kg i z talli poleciały 3cm ale to z pomocą hula hop, już bym chciała zobaczyć 6 z przodu ale będę cierpliwa :) oby ten dodatkowy tydzień 1 fazy jeszcze mi coś pomógł. Jadę na zakupy mam nadzieję że się odezwiecie dziewczyny dzisiaj! Miłego dnia

SIEMA:) Olivka , tak stosowalam podobnie do tego schematu , miałam go chba z topiku sb ( justus) olivka gratuluje spadku 2 kg to jes juz coc i w pasie mnie; extra , nastepnym razem zrobisz na slodko z serkiem nalesnika MIŁKA- ja tez pytałam o ta herbate ale nikt mi nie opdwiedział, wiec zaparzyłam ja w minimalnej ilosci wody goracej i potem dolałam do ciasta, ale ja dałam zwykła a mozan dac z cytryna, i temu dąłm sok wycisniety z cytryny wiesz co ja jednamk lepiej wygladam jak waze 60 kg, teraz jak moj syn jest na sb t 0 zamiast na 3 fazie to duzo jem z 1 fazy :) i pol kilo mam mniej ale jak on przejdzie na 2 faze ( ma dzis 9 dzien 1 fazy) to zaczne jesc wiecej i tak poamlutku ( nie nagle) zeby bylo 60 kg :)

Gość okokokaaa
Cześć :) Ja zaczynam dzisiaj :) Później podam swoje wymiary i wagę, ale powiedzcie mi szybciutko co mogę zjeść na śniadanie? Z dozwolonych rzeczy mam tylko pomidory, rzodkiewki, paprykę czerwoną, sałatę, chyba kapustę pekińską, cebulę i to w zasadzie tylko tyle... jakąś sałatkę? :D

Dzięki Serene :) ale tobie to dużo nie trzeba i waga leci fajnie masz :) ja po zakupach, kupiłam serki homo do naleśników ale nie znalazłam żadnych dietetycznych są takie? i mam zwykłe jest 4% tłuszczu, na wieczór zrobię sałatkę coś podobnego do gyros, straciłam apetyt od rana tylko na jajecznicy jestem i teraz ogórka kiszonego zjem.

cześć dziewczyny ja podjadam troszkę tz.owoce ups ale postanowiłam że od 1.maja biorę się ostro za dietę,waga mi raz spadnie a raz idzie w górę ,mam ok..2 kg,.mniej a może 1,5 mało to chyba wina kopenh.ja na tą wagę tak nie patrze bo mi się woda zatrzymuje a widzę że jestem szczuplejsza troszkę czyli coś tam spada,pozdrawiam

cześć serene ja właśnie przyszłam z działki,wczoraj tak się narobiłam że w nocy spać nie umiałam tak mnie ręce bolały,a jestem na twarzy tak opalona że wszyscy się za mną oglądają jakbym była z kosmosu,

dzięki serene za zaproszenie odwiedzę was 1 maja bo zacznę dietkę od nowa na 100%teraz miałam za dużo tych urodzin roczków itp.ale muszę po majówce ostro się wziąść za siebie pozdrawiam

czesc . to wpadnij ;) czekamy kazdy chetnie mile widziany :) dzisn mam dzien spiocha i lenia nic mi sie nie chce :)

Gość 87432
bywa tu wogóle ktos