Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Animal Channel

Nie łudźcie się, że cichy i nieśmiały facet zagwarantuje Wam trwały związek!

Polecane posty

Gość Animal Channel

Tak jak w tytule. Dziewczyny, przestańcie tak wartościować mężczyzn. To, że jakiś jest "spokojny" nie oznacza, że będzie Wam z nim wspaniale. Właśnie tacy mogą być najgorsi, bo jak wiadomo cicha woda brzegi rwie. Wiadomo, że większość facetów z tej grupy będzie chciała sobie odbić utraconą młodość w wieku bardziej dojrzałym. I wcale nie mówię, że jacyś "imprezowicze" są lepszą opcją. Nie, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Moim zdaniem, najlepszy jest facet z jakimś tam doświadczeniem z kobietami, nie jakiś Casanova, ale z kolei nie melepeta. Z takim jest najlepiej budować przyszłość. Oto moje zdanie, a jak jest u Was?

Gość Zuzanna Amelia & 1
15:04 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek bez wiary Dokładnie kobiety, przestancie stawać do mnie w kolejce, to męczące Najlepszy prima aprilisowy dowcip jaki do tej pory przeczytalam na kafe.

Gość dziś na pomarańczowo
ja się zgadzam z autorką. we wszystkim w życiu najlepszy jest umiar i równowaga. ani lokalny ruchacz ani wybitnie spokojna ciamajda szczęścia nie dadzą, chyba, że się lubi takie typy i dokładnie tego szuka.

moim zdaniem najlepszy jest facet który szczerze kocha i nie ma problemów ze sobą :) spokojny czy żywiołowy to nei am znaczenia. Ważne że bez kompleksów, ułożony, wiedzący czego chce :)

Gość KOŃ****
trwałość związku nie wynika z tego czy ktoś jest niesmiały czy przebojowy ale z zupełnie innych przesłanek :)

Gość fdgfdgfd
"Najlepszy prima aprilisowy dowcip jaki do tej pory przeczytalam na kafe." buhaha dobre zuzanka! :D🖐️

Gość Animal Channel
'trwałość związku nie wynika z tego czy ktoś jest niesmiały czy przebojowy ale z zupełnie innych przesłanek' A Ty nie rozumiesz, że te cechy często budują dalsze przesłanki? Po co mi mruk co nie potrafi budować trwałych relacji z ludźmi? Albo po co mi uwodziciel co owija sobie kobiety wokół palca?

Gość KOŃ****
Animal Channel nie rozumiem, bo to co piszesz nie jest prawdą mrukowatość nie jest tożsama z brakiem umiejętności budowania trwałych relacji jak się zwiąże z niepoprawną gadułą to ta nawet nie zauważy że gada tylko ona :D co do uwodzenia to tu już jest większy problem, bo istnieje spore niebezpieczeństwo że u partnera/partnerki właczy się zazdrość albo będzie miał/a zwyczajnie dośc niepewności swojej roli w tym układzie... ale i to nie jest nie do przejścia jak sądzę :D

najlepiej szukać kogoś normalnego, kto już był w związkach. jak ktoś nie był to znaczy że z nim coś nie tak.. przerobiłam na własnej skórze.. :( mój eks przede mną nie był w poważnym związku i ze mną też nie umiał niczego zbudować.. eh..

Gość Animal Channel
'mój eks przede mną nie był w poważnym związku i ze mną też nie umiał niczego zbudować.. eh.. ' Dokładnie to jest to o czym pisałam.

Gość rahat
Skończyłaś ? To spuść wodę bo śmierdzi

Gość Niekoniecznie dobra rada
Już skończyliście udzielać sobie nawzajem dobre rady? To wspaniale. Jak to czytam to mi się tak wydaje, że podchodzicie to budowania związków, w ogóle do relacji kobiety z mężczyzna, jak do zadania z matematyki. Jeśli on jest taki, to się uda, jeśli taki nie jest, no to już na pewno nie ma sensu się z nim/nią wiązać. Myślę sobie, chociaż to tylko moja opinia, że ludzie dożywają nieraz wspólnie sędziwego wieku, chociaż nam - obserwatorom - nigdy by do głowy nie przyszło, ze mogą być razem. może dlatego, ze sami jesteśmy zamknięci w schematach, takich o jakich piszecie wyżej. A do tego, żeby być w związku dwoje ludzi po prostu musi dażyć się uczuciem. Zapytajcie się zakochanej dziewczyny, za co jest ze swoim partnerem? Nie wydaje mi się, ze dostaniecie od razu listę pozytywnych cech w porządku od najważniejszej do najbardziej błahej