Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzanieee

Folia

Polecane posty

Gość odchudzanieee

Czy waszym zdaniem faceci też mogą korzystać z folii spożywczej do odchudzania na brzuchu? Czy trzeba stosować te balsamy? Zawinać się samą folią i na przykład biegać to też się poci i traci tłuszcz.

Gość mnio
nie to tak nie działa. hehe folia i tracenie tłuszczu. Chciałoby się. pocisz się i tracisz wodę a nie tłuszcz. To drugie traci się poprzez ruch a nie dzięki owijaniu folią. Folia tylko na usunięcie wody działa.

Gość odchudzanieee
Ale jeżeli owinąć się folią i biegać to traci się i wodę i tłuszcz? I czy potrzebne są balsamy? I utrata wody i tłuszczu daje jakieś efekty, ale czy sama folia wystarczy bez balsamów - po jednym widać pocenie, ale czy bez balsamów nie będzie jakis efektów ubocznych?

Gość lody vaniliowe :)
Działa, działa bo sama stosowałam. Balsamów jednak nie wcierałam. Owijałam się folią i szłam biegać lub wsiadałam na rowerek :)

Gość marychaaaaa
a do czwgo ci te balsamy ? chcemi sobie bedziesz aplkowac ?

Gość fdfffffffff
HAHA tak jak w ''Kiepskich'' owinęli Boczka w folie :D buhaha

Gość odchudzanieee
Czytałem gdzieś, że jakieś balsamy i zawinąć się w folią i pod koc czy coś takiego, ale to chyba do czegoś innego niż odchudzanie. Czyli jeżeli będę biegać z folią spożywczą na brzuchu to spocę się więcej i stracę więcej tłuszczu? I balsamy niepotrzebne? Wystarczy folia?

Gość Wlakirja
balsamu uzywa się po to by uniknąć odparzeń. Są tez termiczne balsamy przyspieszajace spalanie, myslę ze takie połaczenie ma sens.

Gość sdfccccssssss
nie potrzebny zaden balsam zeby wytopic tłuszcz a wszytskie balsamy to pic na wode, bo nie działaja.

Gość ja pierdzenielele
Serio myślisz ze owijając sie folią spalisz tłuszcz? To juz lepiej idź do sauny :O wiesz czemu to nie działa? Kiedyś kupiłam pas SaunaBelt ,nakladalo sie na brzuch , z MangoTV , skora byla goraca, lekko wilgotna i to wszystko !!! stosowalam prawie dwa miesiące , podczas noszenia jezdzilam na rowerku stacjonarnym ,zadnego efektu , +/- 1cm w granicach blędu. Balsamy nie dzialają , mam celulit walcze z tym od lat, przetestowalam ok 30 kremów ,balsamów na celulit ,odchudzanie i ujędrnianie. Stracilam kase. Producenci oszukują ludzi a my debile w to wierzymy :(