Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upgirl

Jak dowiedziałyście się, że facet was zdradza?

Polecane posty

Gość upgirl

Ja znalazłam w łóżku bransoletkę :(

Gość xdsh
a ją przeladnelam komórkę....

Gość fddtu
komórka

Gość do upgirl
i jak sie tlumaczyl z tej bransoletki?

Gość Griiin
Ja zauważyłam, że chrząka dziwnie między słowami, gdy o coś pytałam. Był zakłopotany. Miałam nosa. Jak się zorientował, że coś podejrzewam to hasło na lapku, komórka nawet do kibla zabierana itp.

Gość upgirl
był w szoku jak mu ją pomachałam przed nosem ze słowami 'że miła nieespodzianka, nikt mi jeszcze w taki sposób prezentu nie podarował'. Przyznał się do romansu, rozstaliśmy się miesiąc później.

Gość vcfhh
co za świnia.ty mu ufalas .....jak się poznali?kiedy się spotykali to jak cię sciemniał?

Gość upgirl
Byłam zapracowana, późno wracałam, on kończył wcześniej. Przyznał się, że bywała u nas w domu niemal codziennie. Jego sekretarka...

Gość hiszpanska inkwizycyja
Program monitorujacy prace komputera;)

Gość fghbff
co za potwory....jak on mógł później spokojnie patrzec ci w oczy....a był między wami sex?czy tutaj się jednak oddalił?

Gość upgirl
Wszystko było w porządku, niczego nie podejrzewałam. Nic się z jego strony nie zmieniło, był taki jak zawsze...

Gość bggghb
to jednak nie da się tego wcześniej wyczaic .....mamy dwie drogi naiwnie myśleć mój facet jest wierny albo ciągle sprawdzać kontrolować....jedno i drugie to koszmar...

Gość upgirl
Zdrada okropnie boli, nie wiem czy są kobiety które potrafiłyby to wybaczyć

Gość dfgggggggggggggggggggggggg
ja nie potrafilam, wygonilam jak psa, nie dajac nawet szansy na przeproszenie... coz teraz sie to msci: jestem zakochana w zonatym

Gość upgirl
Z wzajemnością?

Gość brednie i tyle
Zaczął przesadnie dbać o wygląd, częściej chodzić na "treningi" wykradłam mu komórkę kiedy spał bo oczywiście nawet do WC ją zabierał. Przeczytałam 2 sms, które dostał już śpiąc -pozostałe oczywiście pousuwał. Odpisałam na te sms - jako on. Pół nocy prowadziłam smsową rozmowę z jego nic nie świadomą lalunią, wszystkiego się o niej dowiedziałam Dla mnie to nie był szok, bo spodziewałam się tego. Na końcu napisałam jej, że to ja i że mam jej nagie fotki, które na swojej komórce zrobił mój facet ( oczywiście blefowałam ale franca uwierzyła). Policją mnie nastraszyła jeśli to upublicznię. Jak mu rano powiedziałam o tym, że wiem wzruszył tylko ramionami, ale gad wyprowadzić się nie chciał - spakowałam jego ciuchy w worki na śmieci, zamknęłam drzwi na dwa zamki - a on klucz miał tylko od jednego worski zostawiłam przed drzwiami a sama pojechałam na weekend do rodziców - 400km. Jak wróciłam worków nie było, miałam za to 100 nieodebranych połączeń i chyba z 500 sms.

Gość upgirl
Faceci to jednak wyrodny gatunek. Choć zostałam zdradzona, nie potępiam kochanek. Facet ma rozum, a baba go siłą do łóżka nie zaciągnie. Został tylko żal i smutek, że ktoś komu ufa się w stu procentach jest zdolny do czegoś takiego. Jego Pani szczerze podziękowałam, bo dzięki temu teraz jestem z kimś kto jest mnie wart.

Mi ta koleżanka powiedziała, bo stwierdziła, że przegiął tamtym razem. :O Powiedziała, że myślała, że on tylko popełnił kilka błędów, ale w momencie, kiedy były moje urodziny (wynajęłam klub), wszyscy znajomi byli na czas - od 20:00, a on się zjawił o północy, bo niby mu nawalił samochód, a ona wiedziała, co tak naprawdę robił, postanowiła mi powiedzieć. Posuwał swoją ex - nawet kosztem moich urodzin :O Kutas.

Gość germanistka86
W pierwszym wypadku zobaczyłam na własne oczy, w drugim przejrzałam komputer i znalazłam badoo.....

Gość upgirl
Najgorsze, że potem tak trudno zaufać.

ja nie wiem jak wy trafiacie ze musiscie az detektywów wynajmowac aby sie dowiedziec o zdradzie mi zazwyczaj sami na talerzu sie podawali z przystawkami sosem i darmowymi napojami normalnie jeszcze fotela mi brakowało i popcornu a by bylo jak w kinie na jakiejs komedi :,

Gość kldfjksdjf
jesli sie zna faceta to latwo poznac ze cos kreci, najwaznijesza jest komorka i chowanie/usuwanie smsow/noszenie wszedzie ze soba/wylaczanie klasyk

Znalam faceta co twierdzil,ze nie zdradza z zasady zyciowej. Jak go jego stala partnerka dopiescila, dala mu wszystko to okazalo sie, ze urosly mu skrzydla i zachcialo sie innych. Tepak nie wiedzial, ze zbrodnie sa doskonale dlatego, ze organy scigania sa slabe. A kobiecy organ scigania zawsze stoi na bacznosc. Nawet jesli idealnie zatrze slady i tak wpadnie. Tego swiatu to pol kwiatu. Jak ktos cie nie ceni i oszukuje to adios, a nie szansa na przepraszanie!

Gość ej ej ejej
Po imprezie zabraklo miejsc w autobusie (podmiejskim) do sasiedniej (naszej) miejscowosci - bylo tylko jedno. Postanowilam ze zostane z nim i wspolnymi znajomymi, a on uparl sie by na sile mnie tam wepchac, rzekomo w trosce bym nie wrocila za pozno do domu. Tak mu na tym zalezalo, ze az sie poklocil i obrazil - znajomym nie przeszkadzalo, ze zostaje. Po czym przyopomnialam sobie, ze cala impreze znikal "pocieszac przyjaciela" i bawilam sie sama. Zaczelam obserwowac i odkrylam 6 lat starsza ode mnie rozwodke z dzieckiem...

Gość vffui
facet to świnia!!!!

Gość xyzabcdef
Przetrząsnęłam jego wiadomości na fb tknięta przeczuciem, że jest za grzeczny :D

Gość vyvyb
nie znam faceta który nie zdradza....ale jak zdobyć hasło do jego poczty,nk,itp?

Gość hiszpanska inkwizycyja
Jesli to jego komputer to nie zdobedziesz.jesli wspolny to zainstaluj kgb;)