Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuy85

Jaką usłyszałyście najgorszą krytykę waszego wyglądu

Polecane posty

Gość hiszpanska inkwizycyja
Od kiedy piszesz 'ty' z malej,nie uznajesz przecinkow i robisz razace bledy ortograficzne.Smiem twierdzic,ze od....zawsze?Przerost formy nad trescia. revolver...a dla mezczyzny 'jestes beznadziejny w lozku'?;)

nie wiem co ugodzilo, dlatego sie zapytalem bo rzucilas sie na mnie jak oparzona, a czy masz idealne cialo to nie ci to oceniac chyba ze popadasz w samozachwyt

nie bulwersuj sie tak hiszpanska to ze cie odrzucilem to nic nadzwyczajnego tak bywa, bez piecowania sie ;)

byc moze i nie mi, ale kazdy facet mi to mowi wiec cos w tym jest! zal mi Cie:) ja moge sobie przebierac w facetach a Ciebie z takimi pogladami to tylko glucha, zahukana w sobie idiotka wezmie:)

revolver...a dla mezczyzny 'jestes beznadziejny w lozku'? to zależy....może też być szczere stwierdzenie "jesteś idiotą", bo facet nie może być idiotą czy debilem przy kobiecie - to niedopuszczalne

Jedyne co mnie tu bulwersuje to chlopiec,ktory nie potrafi sie wyslowic.Takich chlopcow z uroczym usmiechem i wspanialym cialem zostawiam rownie uroczym dziewczynkom.Wybacz,lzy nie poplynely;)

sweete to mi ciebie zal nawet nie wiesz jak sie mylisz gdybys czytala moje wypowiedzi na forum wiedziala bys ze ja z przebieraniemi wybieraniem tez problemow nie mam :D i troche ochlon bo to niezdrowe popadac w taki samozachwyt :P zreszta pisac jaka jestes to ty sobie moze jak wiesz kazdy w sieci moze byc kim chce

jak mialam krzywe zeby, to bylo jeszcze jak bylam nastolatka, ktos po tym jak sie usmiechnelam powiedzial - zal mi cie pamietam ze mnie to dotknelo na maxa ale teraz mam prosciutkie, sliczne zabki :) innych rzeczy nie pamietam

_LordKoks : mi wystarcza zachwyt tych na ktorych mi zalezy twoje zdanie mnie chuj obchodzi wiec wypierdalaj z przytupem 🖐️ aha ty mozesz wybierac? to dlaczego calymi dniami tu przesiadujesz?? seks z wlasna reka i spuszczanie sie na monitor to nie seks prymitywie. zegnam!

wow jak sieoburzyl majestat pieprzony tota co moze przebierac a sama kisi bule przed monitorem zostawiajac slady jak slimak:P z przytupem mozesz ciagnac pale ;) i sie tak nie denerwoj bo zmarszczek dostaniesz i nici z przebieraniem :D sweete z bledem bo normalna nie jestes

Btw...w czym Ty przebierasz z IQ ameby?Z ciekawosci pytam.W czym?

Gość memlemdl
najgorsze co usłyszałam to ty macioro ale jesteś paskudna

Rozumiem,ze przebieranie jest tylko Twoim urojeniem?Nie dziwi mnie to.Rozkazywac mozesz ewentualnie swojej bandzie butelkowej.Forum jest dla wszystkich.Marnowanie tlenu powinno byc karalne.Serio.

lepiej nie hiszpanska bo musiala bys isc pierwsza na odstrzal swoja droga niezle sie we mnie wkrecilas ze mimo niecheci rozmowy z toba z mojej strony dalej podbijasz i uszczypliwosci swoje uskuteczniasz ;)

jak bylam mala bylam brzydka, mama obcinala mnie jak to niektorzy nazywaja 'na chlopaka' Wtedy wiele razy slyszalam ze jestem brzydka, bylam wtedy w podstawowce. \Pozniej ci sami koledzy, ktorzy nazywali mnie brzydka zabijali sie o mnie w liceum

Gość EwaEwelina.
twoja cipka zawsze jest niedomyta i śmierdzi

zauwazcie ze duza czesc kompleksow rodzi sie przez rodzicow zaczynajac od ubioru ktore zanim sami zaczniemy sobie kupywac kupuja nam rodzice jak najtansze jak najcieplejsze nie patrzac czy estetycznie pasuje czy dobrze wyglada, poprzez rozne zarty dotyczace wygladu ktore dziecko bierze sobie na powaznie, niepasujace fryzury i uczesania byle tylko podciac wlosy, aspekt wychowawczy ojciec nie przekazuje synowi jak ma sie zachowywac mezczyzna, lub przekazuje bledne wskazowki, nie daje odpowiedniego wzoru do nasladowania nie rozmawia nie edukuje tak samo z corkami i mamami, a na koncu zostaja klasy spoleczne biedni i bogaci wszystko zbiera sie przez lata od najmlodszych lat kompleksy sie napietrzaja i zwiekszaja i potem mamy tu takich prawiczkow i offermy a ci co dali sobie sami rade wlasnie potym rozkwitaja czyli zwalczaja kompleksy sami sie ubieraja dbaja o siebie lapia wlasny styl i poglad na swiat i potem wlasnie sa takie przypadki ze tam w szkole z niej lub niego szydzili a tera sie uganiaja za nimi.

Gość heloł maj frjend
ktos tu napisał nos jak ch*j hahahaha spadłam z krzesła:D

mam duże usta,teraz to zaleta ,nie narzekam ale ... Miałam jakieś dwanaście lat.Byłam na rowerze z koleżanką.Na placu zabaw zaczęłyśmy się przekomarzać z chłopakami.Wtedy usłyszałam:ty to się tak nie śmiej bo ci stado much wpadnie do japy.No i tak do czternastego roku życia -ktos mi tam zawsze dawał przytyki z tego powodu jeju,jak ja to przeżywałam.Te moje usta. Teraz sie z tego śmieję:)

Przejmujesz sie moim losem?Urocze.Na tym koncze,jestes niereformowalny.Nie marnuj juz czasu na kafe,tabuny piszczacych dzierlatek czekaja za progiem.Pewnie lakna inteligentnej rozmowy z 'LordemKoksem'.Nie sil sie na odpis;)

Gość gorkaska
Szybko dojżałam i nabrałam kobiecych kształtów, już pod koniec podstawówki miałam szersze biodra i okrągłą pupę. Gdzieś do końca gimnazjum dziewczyny strasznie mi dokuczały z tego powodu. Był to mój bardzo duży kompleks. Dopiero w szkole średniej, obudziłam się i zobaczyłam, że to mój największy atut. Do dziś dziewczyny żartują sobie z tego powodu, chociaż nadal noszę rozmiar M. Prócz tego to słyszałam, że mam pysk, trzy włosy na krzyż i kiedyś parę razy zapytano mnie czy jestem w ciązy xD na szczęście zapuściłam włosy i wyglądam w miarę normalnie.

Gość wielke PHI!
że jestem obrzydliwa.