Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość not yet married

3 miesiące tylko.... a ja w kropce

Polecane posty

Nie masz się co tak martwić :) Ogólnie to chyba każda przyszła Panna Młoda na samą myśl o ślubie dostaje skrzydeł, ale z tego co słyszę, to przez milion spraw, które trzeba załatwiać większość traci zapał... Więc to jest normalne :) A co do sukni, to moja siostra pod koniec czerwca wychodziła za mąż, a suknię wybrała w salonie na początku maja :) A zwlekała z tym baaaardzo długo, bo ma większy rozmiar- tzn. 42-44, więc dobranie sukni w jej przypadku było wyzwaniem. A wyglądała przepięknie :) Więc nie martw się :)

pooglądałam te sukienki typu Józefinka, i niektóre są naprawdę niezłe :) Są też piękne suknie typu "A". Ale, jeśli mam być szczera, pasują one raczej kobietom, które chcą zatuszować niedoskonałości sylwetki. Do Józefinek mam słabość - Jane Austen :P

Gość not yet married
ja figury modelki może nie mam, ale i nadwagi również, może uda mi się znaleźć jakąś ładną sukienkę, w której będę dobrze wyglądać ale i dobrze się czuć:) dziękuję Wam za wsparcie :)

może uda mi się znaleźć jakąś ładną sukienkę, w której będę dobrze wyglądać ale i dobrze się czuć Pewnie, że tak :) Innej opcji nie ma :) Powodzenia :)

Gość not yet married
nie dziękuję (żeby nie zapeszyć) muszę tylko wygospodarować czas na poszukiwania i przymiarki i najlepiej żeby było to jak najszybciej :)

to pochwal się jak coś znajdziesz :) I niech to będzie najpiekniejszy dzień w Twoim życiu :) Ciesz się :) Ja osobiście bardzo Ci zazdroszczę ;)