Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnnnnnnnnnna

potrzebuje przyjacioli

Polecane posty

Dla mnie jeteś bardzo fajną interesującą kobietą Aniu!! Żyjesz tak aby nik przez ciebie nie cierpiał a to duża zaleta dzisiaj!!

Gość s,mu,t,n,o mi
kurczę nie izoluj się tak od ludzi,to że są inni nie znaczy że gorsi,spotkasz masę głupich ludzi ale może też i przyjaciela.Otwórz się trochę i daj poznać innym,ewentualnie wpadnij do mnie na kawę,mój syn powali cię swoim usmiechem i będzie dobry humor na jutro

Gość Annnnnnnnnnnnnna
wiesz co teraz mi przyszlo do glowy cos: Ty napisalas ze siostra i kolezenka moze i z problemami ale i z sercem. To jest swietne co napisalas. Chyba dlatego brak mi rodziny, rodzicow, dziadkow, rodzenstwa bo oni sa. Naucuylam sie sama zyc organizowac sobie zycie, wiesz jak sie jest samemu to trzeba to zrobic, jak sie nauczylam organizowac otoczenie to rowniez siebie: chodzi mi o dyscypline ktora sobie narzucilam. Sport, zdrowe zywienie dbanie o siebie, wyksztalcenie, makijaz, czystosc otoczenia.. to sa rzezcy ktore w sobie wyszkolilam,, mi sie wydaje ze dlatego tez inni mysla ze jestem bardzo szczesliwa, ale to szczescia nie daje. I zauwazylam czesto w przeszlosci ze jak mi jst zle to w sumie inni powiedza tak, mam nadzieje ze bedzie lepiej a w rzeczywistosci ciesza sie ze cos mi nie wychodzi. Wiesz o czym mowie? Bo jak sie ma rodzine, najblizszych to moge wierzyc w to co mowia a znajomi mowia tak a mysla inaczej, chyba za czesto tego doswiadczylam i teraz nie rozmawiam tak otwarcie z innymi

Gość Annnnnnnnnnnnnna
nie chce pisac ze jestem taka nie ufna, ale tak chyba jest.

Gość s,mu,t,n,o mi
Aniu,odpuść czasem.Porządek,wszystko na cacy? jakie to tak naprawdę ma znaczenie? Nikt cię z tego nie będzie sprawdzał. A z rodziną jest tak jak mówisz,choć nie zawsze.Ja do młodszego brata mówię tak : jak ja ci tego nie powiem to myślisz że kto? Bo moim zdaniem po to są bliscy żeby nie tylko chwalić ale i opieprzyć czasem muszą.

Gość s,mu,t,n,o mi
żyjesz jakimś pozorem, niby wszystko pięknie,i tak to widza inni.Powiedz i pokaż innym że to nie jest twoją pełnią szcześcia i kobieto wpuść kogoś do swojego świata. No i widzisz,zamiast pomóc tobie,to sama sobie uświadomiłam jak dużo mam.Dołek minął,chyba pójdę męża przeprosic bo fukałam cały dzień na niego,

Gość Annnnnnnnnnnnnna
fajnie, ze sobie z nim tak rozmawiasz, niekiedy ktos moglby mi tak powiedziec, co bym z tym potem zrobila to inna sprawa:). Chyba tak tez jest u was :).

Gość Annnnnnnnnnnnnna
masz racje, zrobcie sobie mily przytulny wieczor. Pozdrawiam was. I zostan w tym dobrym nastroju, nie czytaj dalej,ja chyba jeszcze troche tutaj zostane. Ale TY koniecznie zostan w tym nastroju i zaraz nim swojego meza :)

Gość Annnnnnnnnnnnnna
Chyba cos sobie uswiadomilam: ten porzadek, ta organizacje (to nie jest do przesady, ja lubie tak zyc i nikogo nie zmuszam by to robil i nie czuje sie przez to jakos zle zeto robie, to jest dla mnie normalne) ale ten porzadek, ta organizacja to jest to co ja mam, co zrobilam sama, co funkcjonuje,, jak uslyszalam slowo odpusc sobie, to pomyslalam, ze jakbym to sobie odpuscila to juz bym nic nie miala

Gość s,mu,t,n,o mi
wypracowałaś to sobie sama,to jest twój teren i tak czujesz się bezpiecznie.Fajnie że masz coś takiego.Tylko teraz pomyśl czy wpuścisz kogoś do swojego świata. Ja lecę,dzieciaki się z łóżka wydzierają,Tobie życzę spokoju ducha pozdrawiam

Gość wojtek-483556435
Nie rozumiem Was, ja jestem chory, brzydki, że już bardziej się nie da, nic jeszcze w życiu dużego nie zrobiłe a mam więcej entuzjazmu od Was. Czemu się tak dołujecie, przecież możecie wszystko osiągnąć w przeciwieństwie do mnie, to korzystajcie z tego.

Annnnnnnnnnnnnna Hmm, qrczę...bardzo mi kogoś przypominasz, chyba mieszkasz w Warszawie.. ?

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnna
nie nie mieszkam,nawet nigdy nie bylam, ale fajnie ze ktos jest podobny do mnie :)

Gość s,mu,t,n,o mi
no i jak dziś nastrój?