Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivia niuton dżon

czy warto pisać książki, skoro nikt dziś nie czyta ksiażek

Polecane posty

Gość olivia niuton dżon

co za czasy

Gość chyba jestes
Jedną z niewielu, ktora nie czyta

Gość yeeee
proszę tylko nie romans

Gość fgdgfhgh
a o czym chcesz pisac? bo najleksze ksiazki to juz zostaly napisane wieki temu... a literatura wspolczesna... mozna sobie taka ksiazka tylek podetrzec bo czytac sie tego nie da, wiekszosc to DNO.

coraz mniej czyta a niektórzy co z tego nawet jak czytają , jak nie potrafią wyciągać treści?

Nikt nie czyta?! W jakim towarzystwie ty się obracasz? Wszyscy moi znajomi czytają książki. A bardzo wielu z nich wręcz namiętnie. Biegają do empiku, skupują z przydrożnych straganów i wydają na to mnóstwo kasy.

Gość tylko dla zainteresowanych
Dużo czytam i sporo wydaję na książki. Lubię zapach papieru i druku, koc, herbata. Aż się rozmarzyłam:)

Gość szczera prawdaaa
autor ma racje, nikt obecnie nie czyta ksiązki na chuj mi to? sram na ksiazki... z moich znajomych rowniez nikt teog nie czyta wole sobie pojsc na piwo albo poruchac sie z laska niz czytac ksiazki

ale i tak wiekszośc czasu spedzam na kafe, przelewajac swoje nie swoje mysli i rnąc w te kafe nie wiedziec czemu, za czym i po czemu

Gość hfghfgttttt
czyta ale mniej osób niż 20 lat temu ,dlaczego?bo książki są drogie,po drugie łatwiej wejść na jakieś durne forum niż siąść i przeczytać grubszą książkę.

książka moze poudza wyoraźnie ale nie daje ten namiastki bliskości jka oferuje forum ach ta samotnośc

L spać, ale już!

czy warto pisać książki, skoro nikt dziś nie czyta ksiażek Zawsze warto :) , chociażby dla tych pozostałych jednostek :)

a kogo proponujesz mi dzis do łózka, z tej zacnej listy ? :classic_cool: sie boje sama spać ja

",dlaczego?bo książki są drogie," - Istnieje jeszcze taka instytucja jak Biblioteka :) Co prawda nie każdy egzemplarz można z niej wypożyczyć , ale jednak . No i zawsze można wrzucić do skarbonki jakiś datek , coś od siebie na zakup nowości :D

Z tej listy wszystkich prócz mnie:D

Gość hfghfgttttt
oczywiście ze chodzę do biblioteki ,ale nie ma tam wszystkich książek które chcialabym dostać. czytam z 3 książki w msc ,lekkie czytadła do poduchy,na coś ciężkiego ,wybitnego nie mam sił;)

hmmm ok zobacze czy nie ma w jakiejs biliotece :) tylko nie wiem jak dlugo tam wytrzymam w tej ciszy i błogosci umyslu, ktorego tak mi brak

"czytam z 3 książki w msc ,lekkie czytadła do poduchy,na coś ciężkiego ,wybitnego nie mam" - faktycznie mało czytasz . Ale może szukaj czegoś w Antykwariatach jeśli chciałabyś mieć książki na własność. Tam naprawdę można kupić interesujące egzemplarze na własność za grosze :) No i zawsze jest wyjście - można zapisać się do kilku Bibliotek (o ile jest taka możliwość w miejscowości) :p