Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyszczep

SZCZEPIONKI - Strach - narzędziem do manipulacji i kontroli społeczeństwa

Polecane posty

Gość antyszczep

Ludzie boją się wielu rzeczy i każde poletko strachu jest jakoś zagospodarowane. Boją się śmierci, mamy po to kościoły, które przynamniej w retoryce starają się go podtrzymywać pokazując swoją ideologię, jako jedyną słuszną. Mamy strach przed chorobą, który jest dodatkowo potęgowany przez koncerny farmaceutyczne sprzedające swoje podejrzane specyfiki. Dobrym przykładem takiego oddziaływania jest na przykład reklama szczepionki na pneumokoki. http://www.youtube.com/watch?v=mzHEmfZq8OY Przypomnijmy, że to jest ta sama szczepionka, która po tajemniczych zgonach małych dzieci została wycofana z Japonii. Po oglądnięciu takiego spotu, większość mam zapewne pobiegnie szczepić swoje dziecko. Tak strach to silny bodziec, ale działania podejmowane pod jego wpływem nie zawsze są racjonalne. WIĘCEJ http://poznajprawde.net/aktualnosci/395-strach-narzedziem-do-manipulacji-i-kontroli-spoleczenstwa.html Lekarze potępiają szczepienia http://poznajprawde.net/aktualnosci/355-lekarze-potepiaja-szczepienia.html

Gość siper
dobre i w gore

Gość dishfsihfd
ja mojego nie zaszczepilam na nic

Gość teorie spiskowe
wiecznie żywe :D

Gość grrgrrrgrrrgrrr
Nie szczepcie, ale jak wam sie dzieciaki pochoruja to do siebie pretencje. Wiecie jak by wygladal nasz swiat bez szczepionek? We Francji jest moda na nieszczepienie i co? Maja juz epidemie odry, dzieci umieraja! GLupota ludzka nie ma granic. Gratuluje odwagi w szafowaniu zyciem swoich dzieci. Ja moje dzieci szczepilam i bede szczepic. I polecam szczepienia wszystkim ludziom. Dzieki szczepionkom mozemy uniknac wielu powaznych chorob.... Z dziecinstwa pamietam dzieko po przebytym polio. Takie warzywko siedzialo na balkonie. Dzis juz dzieci na to nie choruja. Czemu? Bo ich wspaniale i genialne matki nie szczepily w ogole, sama ta choroba zniknela, Wyparowala - ku rozwadze!

Gość grrgrrrgrrrgrrr
Lekarze nie potepiaja szczepien, moj przyjaciel pediatra tlumaczyl mi ze to co sie dzieje obecie, ta nagonka na szczepienia jest bardzo grozna dla dzieci..... On szczepi dzieci i poleca je, jest mlodym , inteligentym czlowiekiem. NIe ma zadnego w tym interesu zeby swoje dzieci szczepic dla polepszenia kondycji koncernow. On swoje dzieci zaszczepil bo szczepionki chronia przed groznymi chorobami. Amen

Gość jhajdh
No właśnie, rozmawiałam z wieloma lekarzami i ŻADEN nie pochwalał nieszczepienia. Raczej wskazywali na oszołomstwo przeciwników. Poproszę więc nazwiska tych lekarzy polecających nieszczepienie.

dlaczego wiec na różyczkę zaczynają chorowac 14-latki szczepione w wieku 1 roku na świnkę/odrę/różyczkę?

Gość jhajdh
Marco skąd te informacje? Bo wiesz źródło jest ważne.

Gość mnjbjbhjgb
moja córka zachorowała na odrę 4 lata po szczepieniu, syn kuzynki na różyczkę 2 lata po szczepieniu

Gość Cwany gappa
No i ostatnio komentarz pokazuje wam ile warte sa te wasze szczepionki :) Tak traktujcie to w kryteriach" teorii spiskowych" to ulubione hasło tych którzy chcą mieć was pod kontrolą byście nie uciekli im ze smyczy. Aby ludzie nie interesowali się tematem nakazuje się prezenterom w TV nazwanie czegoś teorią spiskową i już widzowie nie mają chęci przeprowadzenia samemu dochodzenia w tej sprawie bo ufa prezenterowi, który dostaje kase od wyzej wymienionego kontrolera. Jakeż musi być wasze zdziwienie jeśli poszukacie informacji o tym , że wszystkie media są pod kontrolą 5 korporacji mających bardzo bliskie powiązania z firmami farmaceutycznymi. Rozumiecie to ? Czy na tyle jesteście wychowani na propagandzie , że ufacie tylko jej ? Teoria spiskowa - nie interesuj się tym niewolniku ! http://poznajprawde.net/aktualnosci/352-kto-kontroluje-swiatowe-media.html

Gość lgd
a ja miałam różyczkę w wieku 6 lat a później w podstawówce byłam przeciw niej szczepiona, to jest dopiero marnotrastwo naszych podatków. No ale kartoteka szczepień najważniejsze, że wg planu. Ale co najważniejsze!!! Moje dziecko ma MPD śmiem twierdzić, że szczepienia przyłożyły się do jej niepełnosprawności fizycznej i umysłowej, ale kurwa ile dzięki mojej córce ludzi w nfz ma pracę! ! poczynając od neurolog, psycholog, pseudorehabilitantki i diabli wiedzą kogo jeszcze, bo teraz to moje dziecko będzie ich klientem do usranej śmierci. Rodzice tak skrzywdzonych dzieci mnie doskonale rozumieją. No a pediatra nie może przeboleć, że nie wyrażam zgody na kolejne "ratujące życie" szczepienia.