Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _co_mam_robić_

Problem, niezdecydowany chłopak...

Polecane posty

Gość _co_mam_robić_

Mam taki problem z pewnym chłopakiem na którym mi zależy, ehhhh Otóż ostatnio nie mieliśmy kontaktu 5 tygodni, po tych 5 tyg on zadzwonił i jak gdyby nigdy nic zapytał co tam u mnie, itd, byłam miła... Teraz w ten piątek napisałam mu sms:"hej, co tam słychać" odpisał odrazu "hej, jestem w pracy a co tam u Ciebie" napisałam "U mnie wszystko bardzo dobrze" i cisza... wstaje w sobotę rano i patrze sms od niego "tak?a co tam?" odpisałam mu "że ogólnie zaczęło mi się układać, ale narazie nie chce zapeszać" pisaliśmy w sobotę był bardzo miły ale z jego sms wywnioskowałam że on chciał się spotkać ale żebym to ja zaproponowała mu spotkanie.. Np. sms typu: "Ja Cię nie widziałem, musiałbym zobaczyć i stwierdzić" "Siedzę i się nudzę.Idę się zaraz myć, jechałbym gdzieś ale nie mam gdzie" "Nom, a Ty dzisiaj gdzieś się wybierasz?" Koleżanka radziła mi napisać do niego takiego sms: "Wiesz pora raz na zawsze zakończyć te gierki, chce porozmawiać w 4 oczy i rozstrzygnąć nasz temat bo nie wiem co mam myśleć. Co proponujesz w związku z tym?" Co mam zrobić??? Proszę o rady!!

Gość yy...
Jak dla mnie, to on sobie z Tobą luźno flirtuje, nic więcej. Jak facet chce czegoś, to jest zdecydowany to osiągnąć - gdyby był Tobą zainteresowany, to już dawno zaprosiłby Cię na randkę.

Gość _co_mam_robić_
Dodam, że znamy się od maja tam tego roku, w lipcu zostaliśmy parą ale po 2 miesiącach wszystko się popsuło, rozstaliśmy się, powodem rozstania były między innymi kłótnie, ale los chciał że po jakimś czasie znów zaczęliśmy się spotykać i postanowiliśmy spróbować jeszcze raz, więc daliśmy sobie czas, ale od Sylwestra nie widzieliśmy się..on nie proponuje spotkań..ale kontakt mieliśmy telefoniczny i było całkiem OK..

Gość yy...
Dziewczyno, chyba młodziutka jesteś. Powiem krótko - jak facet chce zdobyć daną kobietę, to spod ziemi ją sobie wydobędzie. Jeśli chce ją mieć - jest zdeterminowany. Chłopak, którego opisujesz, zdeterminowany nie jest.

Gość _co_mam_robić_
Czyli co powinnam zrobić??

Gość yy...
Olać. Sama odpowiedz sobie na pytanie, czy facet, któremu zależy na kobiecie, nie odzywa się do niej pięć tygodni.

Gość _co_mam_robić_
właśnie:( ale nie potrafię go olać:(((

Gość _co_mam_robić_
Nie odzywał się 5 tygodni tłumaczył się że miał pogrzeby w rodzinie...

Gość yy...
Powiem Ci, pomimo jakich rzeczy mój chłopak (który jeszcze moim chłopakiem nie był) potrafił zadzwonić [do cholery, zadzwonienie trwa dwie minuty!] -choroba (rak) ojca -śmierć i pogrzeb ojca -sądowa walka o odrzucenie spadku -zalanie domu (pękł główny zawór) i inne. Głupia wymówka. Nie wierzę, że przez pięć tygodni nie miał nawet minuty. Wie, że na niego lecisz i to wykorzystuje.

Gość _co_mam_robić_
Czyli nie pisać do niego więcej pierwsza??

Gość _co_mam_robić_
yy - uważasz, że pretensjami coś zdziałam??

Gość _co_mam_robić_
może za bardzo dostępna jestem dla niego... ale w sumie bądź co bądź jeśli ktoś nie chce to obojętnie jaka bym nie była i tak nie będzie chciał

Gość yy...
Pretensjami to tylko pokażesz mu, że jego taktyka działa. Przeczytaj sobie książkę "Nie zależy mu na tobie" i żyj swoim życiem. Albo się zdziwi, że wymykasz się przez palce i zapoluje, albo oleje. Wyobraź sobie, że jesteś myśliwym i chcesz zapolować na jelenia. Taplasz się w błocie, marzniesz, ale udaje Ci się - możesz pokazać wszystkim swoje trofeum, jesteś z niego dumna. Wersja druga jest taka: przygotowana do trudów polowań wchodzisz do lasu, a tam ubity jeleń na tacy. Czy to powód do chwalenia się? Takim narzucaniem się, chceniem przeprowadzenia rozmów, które wzbudzą co najwyżej politowanie chłopaka, jesteś ubitym jeleniem na tacy.

Gość _co_mam_robić_
Yyy - daj mi jakieś rady jak mam się teraz zachowywać?? nie pisać pierwsza?? gdy napiszę odpisać mu, być miłą itd??

Gość yy...
Jak napisze, możesz odpisać. Być miłą i tyle.

Gość _co_mam_robić_
"Wiesz pora raz na zawsze zakończyć te gierki, chce porozmawiać w 4 oczy i rozstrzygnąć nasz temat bo nie wiem co mam myśleć. Co proponujesz w związku z tym?" a co sądzisz o tym smsie jakbym mu napisała hm??

Gość _co_mam_robić_
ale odpisywać bez żadnych pretensji, złości tak??

Gość yy...
Wiesz, co bym pomyślała, jakby mi ktoś tak napisał? "Rany, co za desperat mi tyłek zawraca" Olej go. Do tanga trzeba dwojga, jak widać - jemu nie zależy i tyle.

Gość _co_mam_robić_
ale jeśli będę miła to on pomyśli że cały czas na niego czekam..

Gość yy...
A co Cię interesuje, co on myśli? ;) Niech myśli, co chce. Miał szansę - nie wykorzystał jej, jest frajerem pompką i tyle

Gość _co_mam_robić_
Bo w sumie dlaczego mam być miła jak on na to nie zasługuje??

Gość _co_mam_robić_
Ale jak wczoraj pisaliśmy był bardzo miły:)

Gość yy...
Bo nic Cię to nie kosztuje, a będąc niemiłą dałabyś mu odczuć, że ubodło Cię jego zachowanie. A to on ma odczuć, że masz go w nosie i spływa to po Tobie. Poważnie, ściągnij i poczytaj: http://chomikuj.pl/babyhoe/ebooki/Nie+zale*c5*bcy+mu+na+Tobie,374530927.pdf

Gość _co_mam_robić_
yy czyli czekać aż on napiszę i spotkań też nie proponować??

Gość yy...
Oczywiście, że nie proponować! Daj mu być mężczyzną! :)

Gość _co_mam_robić_
Ok przeczytam, dziękuję a to jest płatne?? mogłabyś mi to przesłać na e-maila??podałabym Ci?

Gość _co_mam_robić_
Też tam myślałam że jak mu nawrzucam to dam mu do zrozumienia że mi zależy i że cierpię...

Gość yy...
Wystarczy się zarejestrować na chomikuj, to jest bezpłatne. Jak nie masz konta, to mogę ściągnąć i wysłać Ci na maila. :) A na niego miejmy nadzieję olanie podziała jak kubeł zimnej wody.

Gość _co_mam_robić_
issabel_88@onet.pl to mój e-mail:)