Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m,hngbfvdbfgn

no i jak było ???

Polecane posty

Gość m,hngbfvdbfgn

niedziela handlowa - przedświąteczna - byłyście suki w lumpeksie po szmaty ze śmietnika ?? - i co - udało się kupić takie z metkami - bo to podobno jest wypas kupić coś na wage, co ktoś wyjebał na śmietnik z metką ????.

Gość tyle i kropka...
a tobie stary co sie stało? Stara Ci puściła 2 dyszki na ciuchach? I doopa!!! na flaszkę nie ma, co?

Gość m,hngbfvdbfgn
za darmo oddam - fajne łachy i buty - bo pan kupuje tylko to co jest kurwa najlepsze - i chuj. tak stać mnie finansowo na to. w lumpeksie jebanym byłem 3x w żywocie - torby duże potrzebowałem coby śmieci zebrać do tych toreb i jej wyjebać razem z tymi śmieciami i z tym syfem. tak - wtedy poszłem do lumpeksa i kupiłem te torby za jakieś grosiwo.

Gość tyle i kropka...
Ooooo koorva!!! Ale z Ciebie panisko. To nie wiem teraz co powiedzieć :o

Gość ....mniej niż , ZERO....
cymbał idiota i debil bez szkoły

Gość m,hngbfvdbfgn
patologia ??? - pan pisze tu prawde i to jest kurwa ciężkie dla takich szmat ubogich - co se na facjate zamalują jakieś kosmetyki tandetne + łachy z lumpeksa + bizuty na witach ze srebra czy innego gówna - i taka prosta i uboga kurwa muzguje że jest cool i że jest taka atrakcyjna - fakt - może i tak - dla jakiegos kolesia co tyra na budowie, ślusarza czy podobnie - bo pan sra na takie pionki niestety.