Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjrfkigrr

ładna z twarzy - ale ogółem nie bardzo? dlaczego?

Polecane posty

Gość mjrfkigrr

niby jestem ładna z twarzy: mam dość duże niebieskie oczy, malinowe usta, lekko zadarty nos, długie rzęsy, a mimo to jak patrzę na siebie ogólnie, to nie wyglądam ładnie albo po prostu mam takie kompleksy. gdy patrzę na siebie w małym lusterku, to się sobie podobam, ale gdy już z daleka, w dużym to nie. dlaczego tak jest? też tak macie?

Gość mjrfkigrr
nie jestem gruba i nie chodzi mi tutaj o figurę, a twarz. Z bliska moja twarz wydaje się ładna, a gdy patrzę na swoją twarz w dużym lustrze, to nie.

Gość poyktioy
ja też tak mam :D po porsti mamy nie foremne czaszki

Gość mjrfkigrr
poyktioy - A mogłabyś bardziej rozwinąć swoją wypowiedź? Jak nieforemne?

Gość poyktioy
no takie nieproporcjonalne to tułowia , albo mamy brzydki profil a z przodu i bliska tego nie widac ale tez daleka robia sie podkowy pod oczami bo inaczej pada swiatlo itd..

Gość mjrfkigrr
Nie, czaszkę mam raczej proporcjonalną do tułowia i profil też jest ok. A z tymi podkowami, to mam. to przez to?

Gość poyktioy
no oczy sie chowaja a nos uwydatnia to pewnie dlatego :)

Gość djhwhfriw
mam podobnie, chociaz Tobie o jak duze lustro chodzi? ja w domu w kazdym lusterku wygladam ladnie. ale np ja kide miastem i widac szybe z jakiegos sklepu, przejrze sie, to mowie zdecydowane 'nie' ! wtedy patrze na siebie z polprofilu i sie sobie nie podobam, dziwnie oczy wychodża :(

. . a wiecie, że ludzki mózg jest w stanie nas "oszukać" i możemy wydawać się sobie 5 razy ładniejsze, niż jesteśmy w rzeczywistości?:) więc może to dlatego? czasem czujecie się dobrze- i mówice, ładnie wyglądam, a później- jednak nie...a tak naprawdę wyglądacie ciągle tak samo, tylko razy WYDAJE wam się, że wyglądaće lepiej, raz gorzej:)

Gość rusalinda
chance o matko zdołowałas mnie czyli moge byc 5 razy brzydsza niz jestem:(

Gość mjrfkigrr
chance-- mam tak ale to chyba dlatego, że po prostu inaczej się uczeszę, ubiorę, moja cera wygląda inaczej np. itd.

Hehe a ja mam tak ze najladniej wygladam w lustrze u siebie w domu hehe w kazdym inaczej masakra najgorzej wygladam w lustrze w szkole.za to na zdj zawsze wygladam ladniej niz w rzeczywistos

Gość gość
Boze ja tez tak mam w malym lustereczku ladna twarz skora oczy w duzym lustrze zmeczona stara mimo ze z wiekszsej odleglosci o co tu chodzi ktore odbicie jest rzeczywiste?????

Gość gość
a ja zawsze na zdjęciach wychodzę jak zmęczony życiem czyli nie jestem fotogeniczny, nie wiem dlaczego tak jest