Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze z nadzieją...

Zwątpiłam już chyba...

Polecane posty

...zbyt wiele. Najpierw I diagnoza- guz na tarczycy, wykonana biopsja, czekam na wynik. II- złe wyniki badania cytologicznego- 3 grupa. Trzeba działac. Wczoraj zostawiłam faceta, dziś ryczę jak debil. Po prostu musiałam to napisac. Wiem, że każdy ma problemy. To norma.

Gość up & down
zostawiłaś faceta z tego powodu? No ładnie odjechałaś...Przecież nic nie jest przesądzone. Pewna jest śmierć i podatki

Gość to bardzo czeste
kup Mumio i zazywaj

wiadomo, że dam. Tylko czasem są takie chwile, które rozwalają moją konstrukcję... Jestem bezsilna, potrzebuję wsparcia ukochanej osoby. Doceńcie swoich facetów...

Zostawiłam Go, bo kiedy wczoraj byłam w potrzebie- głodna jego wsparcia i czułości, On wybrał kumpli i pępkowe... Nie pozwolę się tak traktowac. No fuckin' way!

"...a gdy nadejdą dni deszczowe Ty naucz się przechodzić między kroplami" tego Ci życzę. Będzie dobrze, cokolwiek miałoby to znaczyć :)

przychodzą jednak wątpliwości... Bo był dobry, chciał założyc ze mną rodzinę, troskliwy, myslał o naszej przyszłości... Po prostu był dla mnie. Swoje wczorajsze zachowanie tłumaczył faktem, że to bardzo dobry kumpel... Nie mógł go zawieśc... Ok- mnie mógł... Stałam się nagle produktem drugiej kategorii...

Gość trytuigfh
i dupska takiemu dawalas, i teraz masz 3 grupe, gratulacje. trzeba bylo sie szanowac!

Niestety nikt nie jest idealny, nawet to co dobre i kochane ma jakąś skazę. I albo taki stan rzeczy się akceptuje albo szuka dalej.