Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bliska sąsiadka

Obok mnie mieszka rodzina patologiczna!!!

Polecane posty

Jestem osoba wierzaca. Dlatego ciezko mi pojac jak moi sasiedzi moga na takie zachowanie pozwalac. Juz pisze o co mi chodzi. Obok mojego domu mieszkaja bardzo bogaci sasiedzi ktorzy maja duzy dom. Jest to wlasciwie dom trzyrodzinny. Mieszkaja tam moi sasiedzi ktorzy sa w wieku on 49 lat ona 45 i maja piatke dzieci - najstarszy syn nie widzialam go z zadna dziewczyna - drugi syn zyje z dziewczyna bez slubu. Dziewczyna tego chlopaka ma dwoch chlopcow blizniakow (2 l) i jedna coreczke ktora ma 5 miesiecy. Bylam w szoku - Kolejny syn jest gejem i jakos moi sasiedzi nie wstydza sie tego ale uwazaja to za normalne - Corka ktora ma 18 lat dostaje pieniadze od ojca na tabletki antykoncepcyjne, pytalam sie tego czlowieka po co jej daje pieniadze a on do mnie ze daje jej kase od roku by sie zabezpieczala jak idzie do chlopaka. Rece mi sie zalamaly i ch druga corka, siostra blizniaczka tamtej ma 18 lat i 4 miesiecznego syna. Po prostu jak patrze na ta rodzine to jestem w szoku. Jak mozna sie pozwolic tak mlodej dziewczynie pieprzyc z chlopakiem, moja corka ma 20 lat a ja jej zabraniam miec chlopaka a o tym ze moglaby byc lesbijka nie chce nawet slyszec. Raz sie mnie spytala co bym zrobila jakby zaszla w ciaze lub okazalo sie ze ma odmienna orientacje to zrobilam jej awanture. Do konca studiow ma sobie dac spokoj z meczyznami.

Gość Fanka na dobre i na zle od zaw
Jakos nie moge uwierzyc w te twoje głupoty:-o

Ja tez w to nie moge uwierzyc ale tak jest jak rodzice maja duzo dzieci to nie moga ich wychowac. Ja na szczescie wychowuje 20letnia corke z dobrym skutkiem. Ciagle mam swoje dziecko na oku, wie co jej wolno a na co jeszcze jest za wczesnie.

takie marne prowo, że nawet nie chce mi się do końca czytać. Jak ktoś nie ma lekkiego pióra, niech się lepiej za urządzanie prowokacji nie zabiera, bo to naprawdę denne.

Gość mnbvava
dokładnie - prowokacja. Poza tym niegramatycznie napisana.

Gość wdewqdcq
prowo jak nic :D co jest zlego w gejach? to nie patologia 18latka ktora bierze tabl anty jest madra bo po jaka cholere ma zachodzic w ciaze w takim wiekie a z seksu przeciesz nie trzeba rezygnowac i czekac do slubu :) para ktora zeyje bez slubu tez jest spoko. w czym problem. wedlug mnie tacy gleboko wierzacy ludzie w jakiegos niewidzialnego "boga" to patologia :D