Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbcccddd...ff

Jezu!!!Pomocy!!!

Polecane posty

Gość aaabbbcccddd...ff

Wlasnie dostalam telefon od brata mojego meza, "rozbije twoje malzenstwo" , i smiech. Zostawila go matka jego dziecka, i chyba z zazdrosci, Boze, jestem roztrzesiona!!!!!jakis horror!! moj maz ciagle wychodzi z nim wieczorami, na piwo, nie wiem, na kur..wy moze, bo cos przeczytalam kiedys, nie ma go prawie wogole w domu, wiec zadzwonilam do brata zeby go w spokoju zostawil, zeby go nie wyciagal tylko kazal isc do domu, a on cos takiego mi powiedzial!!! co mam robic, to jego brat blizniak, opetal go, klamie na mnie, on mu wierzy, maz ucieka z domu, tylko do dzieci wraca, nie wiem co robic!!! Boze, to sie nie dzieje naprawde!!!!!

Gość aanakonda266
prima aprilisss.

Gość aaabbbcccddd...ff
przysiegam ze to nie pryma aprylis, prosze o powazne odpowiedzi :( jestem zalamana, dziecko chore , budzi sie co jakis czas, a w glowie jakby mi ktos srube wkrecil!!! niech ktos mi cos napisze bo nie wyrabiam, jego brat chce rozbic mi malzenstwo, z premedytacja

Gość aaabbbcccddd...ff
zadzwonilam do niego ze mala placze, ze chce z nim pogadac, zeby nie ufal bratu, ze cos takiego mi powiedzial , a on wylaczyl telefon!! maz mi nie wierzy, mowi ze to jego ukochany brat, ze nie zostawi go bo on go potrzebuje, ze brat jest smutny , ze brat to ze tamto.

Gość aaabbbcccddd...ff
prosze o pomoc, rade, slowo

Gość aanakonda266
idz spac.

Gość wielokrotnie przelozona
nagrywaj rozmowy z bratem dowiedz sie od meza co o tobie mowi

Gość zagroź mu rozwodem
Powiedz że od niego odejdziesz, jeśli się nie zmieni. i czekaj.