Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Pod słońcem Toskanii - oglądaliście?

Polecane posty

Gość eleonoraaaaa
tak

Gość eleonoraaaaa
No moze byc. :P taki spokojny - dobry dla relaksu

Gość eleonoraaaaa
A mozesz polecic mi podobne filmy?

Gość eleonoraaaaa
dziekuje:)

Carrie sciagnelam sobie Rodzinny dom wariatow:P Szkoda tylko, ze dzis wbrew moim zamiarom nie moglam obejrze, ale jutro to nadrobie.

Jutro nie ide na zajecia to sobie obejrze, polec jeszcze jakas komedie to tez sobie jutro poogladam.

wczorajszy film mnie denerwowal, a raczej bohaterka. Nie wiem jak mozna byc tak glupia, mloda cipa:O Temat filmu ciekawy w sumie, w dzisiejszych czasach glupie malolaty powinny go obejrzec ku przestrodze:P

Jakies 3 dni temu ogladalam "Ilu mialas facetow", mi sie bardzo podobal, lubie ta aktorke co tam grala:D

No mi tez sie podobał, smiałam sie w głos z kilka razy :D Fajnie, ze ona taka nieporadna była, pasowała do tej roli bardzo. :) Hm z innych komedii to nie wiem co Ci polecic, zaraz pomysle. :classic_cool:

z komedii to slabo, bo sama nic wlasnie ostatnio fajnego nie ogladalam. A z takich romantycznych to dosc stare co pewnie juz widzialas. Moge horrory polecic jesli chcesz:P

Horrorow to nie chce, bo nie zasne, tym bardziej ze na wiosce dom skrzypi czasem, wiec bym zaszczala lozko chyba. :classic_cool: Ja moge jeszcze polecic Love for rent. Tez sympatyczny film. :classic_cool: Starsze mozesz w sumie polecic tez, nie wszystko oglądałam. Ostatnio mam zaległosci, z 2-3 lata krucho było u mnie z byciem na bierząco. :classic_cool:

a mam cos z komedii, ale pewnie ogladalas. To z tych nowszych to "Zona na niby", "Szefowie wrogowie" "Wimbledon". To na razie tyle jak cos przypomne sobie to dopisze

jeszcze pamietam "Prawo ciazenia" i jak jestesmy przy ciazach to "Wpadka". Z romantycznych lubie "50 pierwszych randek", ale to chyba kazdy juz widzial:D