Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Pod słońcem Toskanii - oglądaliście?

Polecane posty

tez jedna z moich ulubionych i dosc znana to "Marley i ja". Fajny film to tez "Twarda sztuka" choc to nie do konca komedia, bo dosc smutny film.

jak dla mnie "wpadka" byla taka sobie, nic specjalnego w sumie, ale pisze tylko to co sobie przypominam teraz:D

Wimbledon starsznie mi sie kiedys podobal, ale dzis nie wiem czy by mi sie podobal tak samo. Z Kirstin pamietam jeszcze "jak stracic przyjaciol i zrazic do siebie ludzi" czy jakos tak:D Ale to w sumie takie sobie bylo

W "Marley i ja" Aniston nie jest specjalnie glowna bohaterka, choc gra role drugoplanowa, a w "szefowie wrogowie" to malo jej jest z tego co pamietam mimo, ze jest w glownej obsadzie

Elizabethtown widzialam:) Ja ogolnie tez lubie Kirsten i duzo z nia filmow ogladalam swego czasu.

przypomnialam sobie jeszcze "Na pewno, byc moze", ale nie wiem czy ci sie spodoba, bo to taki dosc specyficzny film, nie w guscie kazdego. Niby komedia, ale bardziej taki romantyczny.

z romantycznych komedii to mam na dysku bo sprawdzilam:P "Forgetting sarah Marshall"- nie znam polskiego tytulu. I mam jeszcze "Amerykanskie ciacho", ale czy to romantyczne to nie wiem bo jeszcze nie ogladalam:D Jednak troche seksu tam jest z tego co wiem:P