Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola9435

Warze 90kg mój mąż mówi mi że jestem bardzo piękna. Ale ja uważam inaczej:-(

Polecane posty

Gość jola9435

Może mówi mi to po to żebym nie była smutna a myśli o mnie co innego:-(

Gość ten Twój mąż to chyba
nie wiem, co Twój mąż widzi w Tobie. Masz nadwagę i pisać poprawnie nie potrafisz. ważę tak powinnaś napisać. Polski język jest trudny:) a dla Polaków najtrudniejszy:)

Gość A ja 85, i moj facet tez mowi
ze jestem piekna, ale mysle, ze on tak z milosci :) w kazdym razie jestem na diecie

Gość dfd89
piekna moze jestes z twarzy , ale ciało na pewno masz jak świnia z koryta.

Gość a ty juz z rana musisz
ten Twój mąż to chyba nie wiem, co Twój mąż widzi w Tobie. Masz nadwagę i pisać poprawnie nie potrafisz. ważę tak powinnaś napisać. Polski język jest trudny a dla Polaków najtrudniejszy sie przypierdalac

Gość dfd89
nie oszukujmy sie 90 kg to jest bardzo duza waga. Jak dziewczyna wazy 70 kg to uwazana jest za grubą .

Gość fdgd
no to się odchudzaj a nie jęcz na kafe

Gość fdgd
dfd89 Jak dziewczyna wazy 70 kg to uwazana jest za grubą . zalezy przy jakim wzroscie wiec nie pitol

Gość fsdfdfdf f
dlaczego nadwaga jes taka ohydna? a jak na prawde facet lubi grube to co? na stos z nim???

Gość pierdupierdu
I pewnie dla niego jesteś piękna:D Mój tez tak ciągle mówi ...tylko ,że ja w to uwierzyłam i sobie tyłam,bo skoro jestem taka piękna to czemu nie:(Aż doszło do 86 kg i zaczęły się bóle nóg,pleców:(Teraz jestem na diecie i 20 kg mniej i dalej słyszę komplementy od męża:(

Gość dfd89
zalezy przy jakim wzroscie wiec nie pitol nie zależy.. Wysokie laski z reguły sa bardziej szczupłe . Nie znam laski ktora bylaby wysoka i ważyła 100 kg , ale znam mnostwo niskich ktore maja nadwage.

Gość rekath
Jesli masz sie odchudzac, jesli musisz to rob to z glowa. Nic na sile, a systematycznie. Glupota jest dieta na max, a pozniej efekt yoyo. Tym bardziej ze masz partnera, ktory juz akceptuje cie jaka jestes.

Gość sie koorwa polonistka znalazła
ten Twój mąż to chyba nie wiem, co Twój mąż widzi w Tobie. Masz nadwagę i pisać poprawnie nie potrafisz. ważę tak powinnaś napisać. Polski język jest trudny a dla Polaków najtrudniejszy analfabetka :D 🖐️ jeszcze z ciągotami do pouczania :D 🖐️

Gość fdgd
dfd89 nie zależy.. Wysokie laski z reguły sa bardziej szczupłe . Nie znam laski ktora bylaby wysoka i ważyła 100 kg , ale znam mnostwo niskich ktore maja nadwage. ale tu nikt nie pisal o 100kg tylko o 70kg poczytaj wyzej bo chyba nie zrozumialas

Gość mały odkrywca
Mój myśli że ważę 60 kg a tak naprawdę waga wskazuje 75;) Nie wyprowadzam go z błędu;)

Gość pierdupierdu
Ja tam mogę ważyć 90 ,tylko żebym wyglądała na 60

Gość w Pl gube zawsze
będą miały przerypane bo to pojebany naród w usa np chodza same wieloryby (no tak w przenośni ze same) i nikt nawet na nie nie zwraca uwagi a chodzą ubrane na prawdę wyzywająco i pewnie nie jedna szczupła by sie tak nie ubrała :)

Gość gres
najbardziej szczuple kobiety sa na Ukrainie . Ale to pewnie w duzym stopniu z niedożywienia . Wiadziałyscie te protestujace Ukrainskie feministki . Ich piersi sa w fazie zaniku