Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robakkkk

Jak ja nisko upadłem :/

Polecane posty

Gość robakkkk

Przez całe moje wczesniejsze nedzne zycie żarłem piach ze tak powiem. Sluzyłem głownie jako przyneta na lepszych facetów. Byłem uzywany głównie do tego by wzbudzic zazdrosc w innych facetach którzy byli głównym celem dziewczynz ktorymi ze tak sie wyraze przesadnie "chodziłem". Byłem wabikiem -robakiem , przyneta na grube ryby. A ja sie zakochwiałem :/ lecz okazywało sie ze zajebiscie błednie. Głównym celeem tych bab nie byłem ja i moja milosc tylko inny którzy mieli łyknac przynete i sie na nia złowic :(

Gość robakkkk
i zazwyczaj łykali wszystko jak popadnie

Gość robakkkk
tylko jednego chlopaka (mojego brata citecznego) udało mi sie uchronic przed taka jedna harpia akle niestety obrywałem za to niemilosiernie. Tak dostałem ze chyba nie warto było.

Gość robakkkk
całe moje zycie broniłem jednej dziewczyny tylko, jednej jedynej i niestety ale obrywałem od wszytkich na około za to...zarówno od głupich bab które miały mnie za robaka i uzywały jako wabik jak i od kolesi którzy tez mieli jakies dziwne problemy i twerdzili ze dobrze by było mi dojebac za samo chyba oddychanie. A głównym sprawca tych całych intryg awantur i chorych jazd były perfidne baby ktore w normalny sposób wogole nie potrafia załatwic sprawy tylko wciagaja w to całą rzesze niczego nieswiadomych i niewiinych ludzi. A swoje intrygi oczywiscie zwala na biednego robaczka który był "za sprytny" bo zwiał badz był złym robaczkiem.

Gość robakkkk
tylko ze teraz te harpie maja co chciały a biedny robaczek ma swoja wymarzona pania robaczkowa :)

Gość robakkkk
a nie przypomniało mi sie ze dwuch braci ochroniłem (za co równiez harpia chciała mnie ubic) ale niestety kiedy jednego spusciłem z oczu na chwilke bo musiałem wracac do siebie i swoje sprawy pozałatwiac to go jedne wredna stara harpia upolowała uwolnił sie od niej i poznał "chyba" w koncu (mam nadzieje) fajna normalna dziewczyne i jest szczesliwy :)