Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nizikoniec

Niz demograficzny....

Polecane posty

Gość nizikoniec

Czy Europa wymrze ??

Gość dfd89
Europa nie , Polska tak . We Francji jest dodatni przyrost ludzi , najwyzszy w Europie .

Gość nizikoniec
no to we Francji ale w Skandynawii czy Niemczech tez rodzi sie coraz mniej dzieci, a Francje niebawem przejma araby

Polska nie wymrze. Polacy wyjadą na Zachód, a ich miejsce zajmie ludność napływowa ze wschodu :)

Gość dfd89
w Polsce za 50 lat bedzie 17 mln ludzi . Jesli rzad nie wprowadzi emigrantówl

Gość cbcv
W Angli tez jest dodatni przyrost . NAjwiecej dzieci rodzą tam Pakistanki a drugie sa Polki

Gość cbcv
Jesli chodzi o liczbe urodzin to Polska jest wsrod 20 panstw na swiecie gdzie rodzi sie najmniej dzieci .

Gość cbcv
o Europe to sie nie martw . Martw sie o Polske . Dzieki polityce Tuska juz jest nas 2 mln mniej . 2 mln ktorzy wemigrowali i nie wracają i byc moze wiekszosc nie wroci .. Polska obecnie ma okolo 36 mln ludzi . A przed wstapieniem do UE było 38 mln

Gość cbcv
nie ma 38,5 mln . U mnie nikt nie był spisywać a w internecie też moja osoba sie nie spisała . Skad wiedza ze jestem w Polsce ? No wlasnie . Moja sasiadka jest za granica od 8 lat ( w Anglii - tam urodziła dziecko Anglikowi ) i nikt nie ma pojecia ze do Polski nigdy nie wróci .

Gość dziś na pomarańczowo
obywatel to nie mieszkaniec panie Master, więc się nie mądrz, jak nie wiesz. ci ludzie, którzy wyjechali w dalszym ciągu są obywatelami polskimi, więc owszem, mamy ich 38,5 mln. natomiast mieszkańców w kraju mamy trochę mniej.

Najgorsze co można zrobić, to ulec sugestii kleru, jakoby w Polsce był niż demograficzny. Na Filipinach ten błąd popełniono, i jak tam wygląda sytuacja ? Kraj ma 299 tysięcy kilometrów kwadratowych i - przez brak edukacji seksualnej w zakresie antykoncepcji - aż 94 miliony mieszkańców. PKB/mieszkańca jest tam pięć razy mniejsze niż w Polsce.

Gość cbcv
Zakladam ze ktos policzył moją sasiadke jako obywatela Polski ktory mieszka od 2002 w Anglii i do Polski nigdy nie wróci . Stad te 38,5 mln im wyszło

Gość cbcv
jestem wyznania ateistycznego . Nie uznaje koscioła .

Gość cbcv
Tusk mial sprawic ze benzyna stanieje , a jest droższa o 2 zł niż była za Pisu . Nie głosuje ani na pis ani na PO . Obie partie to pomyłka . Zreszta nigdy nie głosuje , w Polsce nie ma ludzi na ktorych warto byłoby oddać głos .

Gość to bendzie razez z ofe
co ty gadasz jakie kler Rząd Buska(z UW-Liberałami) zrobił "reformę" nie aby coś poprawić/ulepszyć ale,żeby "koledzy finansniści/prywatyzatorzy" mogli zarobić na milionach przyszłych emerytów(bez odpowiedzialności)! Tak samo jakby np Rząd Tuska wpadł na równie podobny pomysł aby KAZDY musiał wynajmować pośrednika który za słoną opłatą będzie decydował w którym ma On banku trzymać swoje piemniądze?! to jest wina rzadu http://www.wprost.pl/ar/312652/Szkoly-znikaja-Winny-niz-demograficzny-i-rzad/

Gość to bendzie razez z ofe
kto nie głosuje ten głosuje na platformę

Gość alietta
tylko pojeb pierdolony niedorobiony głosi klamstwa o niżu

we Francji przyrost dodatni bo sie Arabusy plenią na potęgę. a w Polsce dobrze , że maleje bo w stosunku do industrializacji i rolniczego zacofania zbyt duzo jest ludzi. nie ma co z nimi zrobic. a socjologow juz nadmiar. no i ci emeryci....wielki problem. jest.

Gość radegonda
to jest pierdolenie religijnych i politycznych zjebów