Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafał31

mam syna ale nie mieszkamy razem

Polecane posty

Gość rafał31

Ja 31lat narzeczona 26 .Mam syna 3 tygodnie .Mieszkalem ze swoja narzeczona u mnie w domu ale tuz przed porodem sie wyprowadzila (była kłotnia hormony jej dawaly o sobie znac )Teraz jest wszystko dobrze .Praktycznie bywam codziennie u nich.Powiedziala ze za pare dni sie wprowadzi (mija juz 3 tygodnie i widze ze jej tak jest dobrze u mamy) .Zaczyna mnie to troszke meczyc>Ja mieszkam w drugim koncu miasta a moja kobieta wraz z synem z rodzicami w bloku .Ja wybudowalem dom i czuje sie samotny w nim wieczorami bez nich .Mysle i to co widze ona mieszka u mamy bo mama przygotuje jej jedzonko pranie zwolniona z oplat itp idzie na łatwizne.A ja sam w tym domu wszystko na mojej glowie .Wiem ze by miala łatwiej ze wiecej bym jej pomogl jak by mieszkali razem ze mna a ja bym sie bardziej czuł przywiazany do rodziny . CDN.. Pare dni temu powiedzialem jej ze w ten sposob jak sie spotykamy to nie zwiazek ze potrzebuje czegos wiecej (byc z nia -mieszkac z nia ) ze dla mnie to nie zwiazek .BYła to rozmowa przez telefon zdenerwowala sie sie wylaczyla telefon .Dzisiaj po pparu dnia nie widzenia ide ja odwiedzic a nawet bardziej syna niz ja (bo ona ma wylaczany telefon a jak nie wylaczony to nie odbiera) Troszke boje sie gadki jej mamy ze mnie nie bylo pare dni itp??.Jak wybrnac z tej sytuacji

Gość mam czorne brwi
gdy przeczytalam twoj temat topiku pomyslalam ze chodzi ci tylko o syna...a gdzie w tym wszytskim narzeczona?? piszesz w topiku tylko o synie a to znaczy ze zalezy ci tak naprawde tylko na nim.. wobec tego byc może dlatego narzeczona nie chce wrocić juz do ciebie bo wcale ci o nia nie chodzi i ona to czuje

Gość mysle,ze nic tu juz nie
tez odniosłam wrażenie, że ona jest tobie obojetna. Bardziej bys jej potrzebował u siebie w domu do pomocy, zeby ugotowała, posprzątała, wieczorem sexik 🖐️

Gość Rolnik z Polesia
Ja tematu wprawdzie nie przeczytałem, ale z baby po porodzie to seksu nie ma. Jak po cesarce to nawet loda nie zrobi, a syn to syn, na gospodarce się przyda