Prezes Wertep 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Niestety do innej pracy się nie nadaję, ze względu na małe IQ. Przynajmniej będę mniej pił :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przepraszam ale po polsku Napisano Kwiecień 2, 2012 to powinno byc:''Bede mniej pic'' . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertep 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Jak już wspominałem mam małe IQ :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ex-D.Bill 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 nie zatrudniają na zmywaku tych z małym IQ ...prowo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sruututu Napisano Kwiecień 2, 2012 I sie wydalo prowo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5177516 Nie ladnie tak sie podszywac :p Ale domyslam sie czym Ci podpadl Natalio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cipacki kebab na wielbladzie Napisano Kwiecień 2, 2012 wlasnie otwieram nowy sklep "Il Kebabisz" na Forest Gate, potrzebuje jakiegos malo kumatego polczyny do pracy przy krojeniu miesa i salaty, place 3f za godzine z mozliwoscia podwyzki po pol roku pracy na 3.05 (oczywiscie jesli sie kandydat spisze). Praca od 6 rano to 20 wieczorem, z jedna przerwa na lancz (lancz w swoim zakresie, ja nie bede pasozytow karmil), prezesie mysle, ze sie nadasz idelanie wyslij mi CV na email: ciapckikebab@hotmail.com fotki nie musisz dolaczac bo juz widzialem tutaj na forum ( twoj lokiec i kolano tez), czekam na odpowiedz tylko do jutra bo mam ponad 300 CV do rozpatrzenia, ale tobie daje priorytet bo mysle, ze z twoim niskim IQ bedziesz zajebistym robolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość srrrammmmm Napisano Kwiecień 4, 2012 prezes to nie wyrobi normy w tym kebabie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach