Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simon and garufnlek

moja dziewczyna nie ma ambicji... jest sens z nią być?

Polecane posty

Gość simon and garufnlek

dokładnie jak wyżej.. nic ze soba nie robi tak naprawdę (no może upiększaniem siebie..) jest atrakcyjna fizycznie to fakt.. i dlatego się nie stara na innej płaszczyźnie zycia, ponieważ myśli, że dzięki wyglądowi może wszystko.. kase na życie ma od rodziców ponieważ są w miare bogaci, ojciec z matką z tego co ona mi mówiła wyciągają miesięcznie razem około 30 tysięcy złotych.. ma zajebisty samochód swój, dwa domy itp.. i nic nie robi, nie uczy się, nie pracuje.. no kompletnie nic jej zajęcia to pójscie na solarium, na fitness, kupowanie ciuchów a w weekendy imprezowanie.. czy jest sens byc z taką dziewczyną??

Gość jedynieŁZYtuPARZĄ
to jest najgorszy typ dziewczyny.. zaloze sie, ze do tego wszystkiego jest też nie wierna i ma już duzy przebieg

Gość simon and garufnlek
póki co jest wierna ale owszem przebieg ma już duży lat 24 i prawie 10 facetów na koncie ja z nią jestem z braku laku, bo nie mam żadnej innej dziewczyny a ruchać się chce.. ale boje sie, że z czasem moge sie zakochac :/

Gość Rolnik z Polesia
Dupcz, dupcz młode ciało. I nie lękaj się. Sam papież Ci to mówił!

Gość Rolnik z Polesia
Atrakcyjna bo rodzice atrakcyjni. A jak rodzice atrakcyjni to dobrze zarabiają. Ona nie ma ambicji a i tak jaj będzie w życiu dobrze, bo jest ładna. A Ty kolego dupcz, póki możesz.

Gość Zazdrossska
Później Ty będziesz musiał przejąć rolę jej rodziców i zapewnić jej życie godne królewny :o

Gość Lolahfhhhhh
Sory to, ze jestes z dziewczyna, ktora nie ma ambicji lub wedlug ciebie ich nie ma to swiadczy tylko o tobie. Frajer ;)

Gość simon and garufnlek
czemu frajer? jasno napisalem ze jestem z nią tylko dla sexu

No to korzystaj ile wlezie raz drugiej takiej szansy nie będzie już:) Tylko ty przypuszczalnie w jej oczach jesteś zwykłym prostakiem być może z ambicjami niewiem ale ona to już takie życie ma poświadomie zaadoptowane a na poszeszenie swoich nauk ścisłych to już rychło w czas.