Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;Ldyfyf77

CZY WSTYDZILYBYSCIE SIE CHODZIC W SPODNICY MAJAC TAKIE NOGI ??PLISS NAPISZCIE

Polecane posty

Gość ;Ldyfyf77

http://www.pudelek.pl/artykul/39280/dlugie_i_chude_nogi_frackowiak_zdjecia/ BO JA MAM TAK SAMO DLUGIE I TROCHE TYLKO GRUBSZE MOZE i w zyciu nie bylam w spodnicy nigdzie a mam juz 30 lat bo sie wstydze tych patykow i ze na ulicy beda sie smiac ze mnie o obgadywac ze jakie mam chude nogi dziwne ze ta dziewczyna jeszcze zaklada czarne rajtki na takie patyki co optycznie dodatkowo wychudza zamiast ubrac jakies brazowe zeby pogrubic te nogi

Gość locitan
Jak dla mnie super te nogi...serio.

Chodziłabym tylko w spódnicach, gdybym miała takie nogi, serio... Boskie są. A nie takie grube jak moje, paskudne...

Gość ona890
mam dokladnie takie same nogi i wszyscy mi zazdroszcza , nie wiem czego masz sie wstydzic ;/ w swiecie tlusciochow to rzadkosc i rarytas miec takie zgrabne nogi :) lepiej pilnuj zebys nie przytyla zamiast sie martwic czy te nogi nie sa brzydkie;)

Gość mnio
nogi jak nogi ale czemu ona tak krzywo stoi? Ma jakiś problem z kręgosłupem czy to wg niej jest sexy poza??

Gość chude nóżki nie są sexy
:o

Gość ;Ldyfyf77
wstydze sie bo moja siostra ma identyczne nogi jak ja takie mamy geny niestety i ona chodzi w sukienkach itd i ciagle tylko slyszy jakie ma chude nogi i jakie nieladne :(ona juz przestala chodzic w spodnicach z tego powodu bo ludzie jej dokuczaja oczywiscie kobiety inne i kolezanki z pracy i studiow i nie z zazdrosci tylko sa szczere poprostu i tyle

Gość no są za chude, ale nie
chowalabym ich - tylko inne rajtki bym zalozyla. wszelkie plecione wzorki sa stworzone dla takich nog - bardzo pogrubiaja a sa sliczne

Gość dfgdg
Ja akurat bym sie wtydzla,ale tylko w krotkiej. Takiej do kolan na pewno nie. Na szczescie juz takich nie mam, ale musze jeszcze przybrac jakies 2 kg

Gość pytajnikskładnik ?
Dziewczyno, fajne rajtki i głowa do góry, jak ci ktoś mówi że są za chude, to na pewno przez zazdrość. Ja tam bym chciała, żeby moje nogi tak wyglądały ale niestety są jak serdelki. No może nie koniecznie serdelki, bo mam długie nogi ale za to grube uda ;( i to ja mam problem a nie ty ;))