Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sandrushiax

USCSlub cywilny - Muzyka i przysiega - ugadanie z urzednikiem?

Polecane posty

Gość Sandrushiax

Hej ! Niedlugo bede brala slub .. I mam wielkiego stresa ! Jestem bardzo wrazliwa osoba i boje sie ze bede plakac.. Cala moja rodzine jest taka wzruszajaca .. Jak zobacze ich twarze we lzaaaach to pewnie tez sie poplacze !! Czego nie chce ! I ta muzyka .. jak ja uslysze to juz nie bede mogla sie ogarnac !! Pooootem bedzie wypowiadanie przysiegi ... bede sie pewnie jakac i dalej plakac jak szalona ;) Nawet jak widze w filmie rozne sceny nie moge sie powstrzymac!!.. Mam pytanie czy nie da sie ugadac z urzednikiem by tej muzyki wogle nie bylo.. i zamiast wypowiadanej pelnej przysiegi z naszych ust nie moze on ja poprostu poweidziec a my powiemy sobie tak ?? np. "Czy ty, Anno, świadoma praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczasz, że wstępujesz w związek małżeński z Markiem i przyrzekasz, ..." tak by bylo o wiele prosciej i lepiej ;) oczywiscie moglabym zaplacic za ten niestandardowy pomysl ! Prosze o podpowiezi ! Do USC nie pojde bo narazie jestem za granica ! Tak nie byloby tematu ;) I prosze tylko o powazne odpowiedz a nie docinki typu : ze nie doroslam do slubu , albo wpadlam albo nie kocham przyszlego meza albo jeszcze inne ! Bo to nie jest odpowiedz na moje pytanie ! Jakbym miala miec taki prooblem to nie plakala bym na forum zdesperowana z nadzieja ze mi doradzicie ! Dziekuje !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować