Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miraaa

Zapłodnienie?:))))))))))))

Polecane posty

Gość ale te objawy to wcale
oczywiscie życze autorce zeby było po jej mysli

Gość możliwe, możliwe
nigdy nie bolały mnie piersi przed okresem, nie znosiłam pić wody, a że miałam monitorowaną owulację (w 14 dniu pękł pęcherzyk) to wiem, że objawy, które miałam w 16 d.c. to była ciąża, choć wtedy oczywiście nic nie mówiłam i czekałam do miesiączki (co by sobie nadziei nie robić). Poza tym wg USG dzieciątko jest trochę starsze niż wg miesiączki, więc możliwe, że to były objawy ciąży, widocznie szybko się jajeczko zagnieździło :) a autorce życzę dodatniego testu:)

Gość ona jest szczęśliwa ;)
Autorko jak najbardziej w tym wieku dziecko ja pierwsze miałam w wieku 18 lat a drugie w wieku 20 i ukończyłam szkołę ,zdałam testy , bez żadnych problemów . Dziś już mam 24 lata moja córka ma prawie 6 lat i syn 4 , jestem najszczęśliwszą mamą na świecie .

Gość Lubisia
A ja jak narazie jeszcze nie dostalam@:) zaczynam miec lekka nadzieje ze moze Wkoncu sie udalo... Nie nakrecam sie zbytnio zeby sie znowu nie rozczarowac... :/ bylabym najszczesliwsza kobieta gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy ;)

Gość Lubisia
A ja jak narazie jeszcze nie dostalam@:) zaczynam miec lekka nadzieje ze moze Wkoncu sie udalo... Nie nakrecam sie zbytnio zeby sie znowu nie rozczarowac... :/ bylabym najszczesliwsza kobieta gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy ;)

Gość dziubek456
Pamiętaj, że owulacji się nie oblicza. Ją się określa/obserwuje. W cyklu zawsze może się coś przesunąć. Pamiętaj o tym. Jeśli będziecie starać się o dziecko może kup sobie mikroskop owulacyjny? np afrodyta jest dobra. Dokładnie będziesz wiedziała kiedy masz owu

Gość Miraaa
Lubisia trzymam mocno kciuki żeby Ci sie udało:)) Ja pewnie nie będę, już nei moge sie nakręcać, bo zapewne znowu gdy dostane okres się załamie..:( a mój facet już planuje jak urządzi jego mieszkanie z łozeczkiem:) głupek, jeszcze bardziej mnie nakręca:D Nie zrozumiem nigdy tego dlaczego ludzie którzy nie chcą mieć dzieci zachodza w ciąze za pierwszym razem, a inni staraja się po pare lat... to smutne.

Gość Miraaa
A wiek przyszłej mamy w ogóle nie gra roli, każda kobieta jest inna, każda inaczej mysli. Pewnie wiekszość 20latek woli imprezować itp. No ja do tych osób nie należe, a samo za się mówi to że pracuje w weekendy, w barze, mam konatkt z pijaną młodzieża, i jestem przerażona tym co weekend:) Czasem mi się wydaje że jestem dojrzalsza niż mój facet, 30 latek. To mnei dobija czasem, ale mimo to się kochamy:)

Gość Lubisia
Super... :) Dokładnie tak... najważniejsze jest to czego się pragnie i to co ma się w głowie a nie to ile się ma lat... :) Staramy się być cierpliwe lecz nie zawsze wychodzi :D Dzięki za kciuki :* Jak na razie też się nie nakręcam ale może akurat :) ... Jak narazie okresu nie ma :)