Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed wyborem stoję

pierwszy taniec do oceny

Polecane posty

Gość przed wyborem stoję

Mój narzeczony bardzo chcę zatańczyć jako pierwszy taniec zouk:... Czy uważacie, że wypada? że pasuje? że nie będzie to wyglądało śmiesznie? http://www.youtube.com/watch?v=Vzya0sptboU

ja sama nie wiem. Jeżeli zrobicie to PERFEKCYJNIE to może i tak. Ale musi być PERFEKCYJNIE. Przepraszam, że to powiem, ale uważam że większość PM chce zaskoczyć swoich gości jakimś niestandardowym tańcem. Ale na chęciach w większości przypadków się kończy... Niektórzy nawet nie radzą sobie z walcem wiedeńskim, taką mają spinę. I wtedy jest wrażenie, że miało być śmiesznie albo pięknie, a wyszło do dupy. Generalnie podobają mi się takie pomysły, ale trzeba być w 100% pewnym, że da się radę i nie ulegnie stresowi. Uważam siebie i swojego partnera za wyjątkowo dobrych tancerzy, ale chyba bym się nie podjęła niestandardowego popisu... Ale jeżeli pytasz o zdanie, to pewnie jesteście zawodowymi tancerzami albo jesteście pewni swoich umiejętności w 100% :) Trzymam kciuki

Gość pukle kasztanowe
no nie wiem... taka gibająca się PM trochę śmiesznie będzie wyglądać. Poza tym taki erotyczny taniec a wokół babcie, ciotki, rodzice...

Gość No mi sie
takie wygibasy osobiscie nie podobaja,ale to wszystko zalezy od Waszych umiejetnosci:)

Gość domi nika
taki taniec to wymaga raczej zupełnie innego stroju niż suknia ślubna (pewnie na kole) - obawiam się, że będzie to wyglądało śmiesznie

Gość przed wyborem stoję
Tego się własnie obawiam:D Ja w sukni z koronki, ten w garniturze i takie wygibasy:D Mi się wydaje, że takie tańce to możemy sobie w stroju kąpielowym z kwiatkiem w głowie na płaży pod palmą tańczyć:D:D:D:D:

Gość przed wyborem stoję
Tego się własnie obawiam:D Ja w sukni z koronki, ten w garniturze i takie wygibasy:D Mi się wydaje, że takie tańce to możemy sobie w stroju kąpielowym z kwiatkiem w głowie na płaży pod palmą tańczyć:D:D:D:D: