Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takpytamzebywiedziec

Ile średnio można zarobic sprzedajac ciuchy dzieci na allegro???

Polecane posty

Gość takpytamzebywiedziec

Tak mniej wiecej, wiem ze to zalezy od ilosci ciuchow, ale powiedzcie ile Wy zarabiacie?? Zbieram sie juz rok czasu powstawiac pare rzeczy na allegro, ale jakos coagle cos mi przeszkadza, nie wiem czy warto?

Gość lakakk
na starych ciucha chcesz zarabiać

Gość mamama27
myśle że nie dużo - ostatnio wogóle allegro leży - buty mi poszły nowe po 1,25 - można sie załamać

Zrobiłam 2 paczki po około 60 sztuk ubranek w rozmiarach 0-6 miesięcy. Każda paczka poszła za okooó 300 zł. Były to ubranka firmowe, w stanie idealnym.

Gość allllegrowiczka
ja sprzedaję około 10 zl/ za jedno ubranko, czyli np zestaw 20 ubranek- 200 zl. Nie jest łatwo, musisz sie przylozyc, aby zrobic ładną aukcje, w przypadku zakupow ubranek na allegro, ludzie są wzrokowcami. aha, zapomnialam napisac- ubranka firmowe, oryginalne, w idealnym stanie

Gość jajajajajaja..................
Jakie to sa "firmowe"? Bo jak znam zycie to firmowe to w Polsce Next :D H&M :D Zara :D :D :D :D :D "Firmowe" hahahaha!!!!

Gość wiosenna wyprzedaż
Ja miałam do sprzedaży ubranka i obuwie firm: NEXT, RESERVED, H&M, DENIM, ADIDAS, NIKE, PUMA. Sprzedawałam osobno, wystawiając po cenie 1/2 za którą kupiłam. Sprzedałam wszystko. Łącznie za kwotę 1.000 zł.

Gość wiosenna wyprzedaż
Zapomniałam dodać: po jednym dziecku, wszystkie kupione jako nowe.

no tak nie wiedzialam , ze NEXT, RESERVED, H&M, to sa oryginalne ubrania :D Ja w ogole nie kupuej na allegro bo wiekszosc osob ktore wystawiaja ubrania niby z wlasnych dzieci tak naprawde maja je z lumpexu bo mysla , ze cwani i ludzie dadza sie na to nabrac :D