Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedy???

dzis dostalam skurczy przepowiadajacych, kiedy sie golic?

Polecane posty

Gość Kiedy???

minely same po 2 godzinach, bol jakby to byl 1 dzien okresu,i no wlasnie kiedy mam ogolic okolice intymne, juz dzis skoro cos takiego zaczelo sie dziac? czuje lekkie napiecie w dole brzucha caly czas.

po prostu się ogol teraz i bedziesz miała spokój przeciez nie musisz byc piekne wydepilowana do porodu a wlosy tak szybko nie odrosną.Rozumiem, ze na dniach masz termin ?

Gość Kiedy???
jestem pierworodka wiec nie wiem kiedy to zrobic,help

Gość Kiedy???
za 2 tygodnie mimo tego dostalam te bole i sie wystraszylam czy to juz trzeba jechac ale przeszlo, no i wlasnie to golenie ech

Gość dhddy
Ogól się tuż przed wyjściem ze szpitala! Bedziesz miala pieknie ogolona bronke...zrob tylko rowny paseczek, a moze jakis wzor?

no to urodzic mozesz wczesniej- ale to wcale nie jest powiedziane kochana ;) takie skurcze przepowiadoajco - przygotowujace moga Cie jeszcze meczyc. Po prostu zrob sobie juz depilacje póki mozesz i tyle. Zobaczysz, ze jak przyjdzie porod to nie w glowie bedzie Ci golenie ;)

Gość hdjdido
to ty sie golisz tylko z okazji porodu?? a fuuuuuuuuuuj

Gość dhddy
hahahahahah...buszmenka

Gość Kiedy???
do tego ktory nazwal mnie buszmenka- sprobuj sie golic z wielkim brzuchem!

Gość kaftanik niebieski
to popros meza.

Gość kobieta z k(l)asa:)
po pierwsze to spokoj....to ze mialas przepowiadajace nie znaczy ze zaraz zaczniesz rodzic...po drugie nie stresuj sie goleniem,jak nie zdarzysz to ogolą Cie na porodowce, teraz nikt nikogo nie wyzywa od buszmena, po trzecie jak bedziesz miala skurcze przepowiadajace to tak dla siebie zanowyuj co ile minut i w jakim odstepie sie pojawiaja, dzis nie musza juz przyjsc:)

Gość Paperiowy
Autorko, nie przejmuj się komentarzami :) Nie dalej jak dziś na erotycznym był temat zwolenników futrzastych :) Są różne opcje ;)

Gość dhddy
A mąż nie mogl cie ogolić? lol... BUSZMENKA..obrzydliwe

Gość gagalala
ja skurcze przepowiadające mam już od 2 tygodni

Gość JA MAM NAJFAJNIEJ :P
" Dziś " golenie nie jest obowiązkowe tak jak kiedyś. Jak nie będziesz wygolona to nic się nie stanie i nikt ci uwagi nie zwróci. W szpitalu w którym rodziłam nie było to wymagane. Wymagane jest jedynie do cesarki.

Gość Zdziiiwioona
do cesarki ogolona? A niby po co? To chyba wlasnie do porodu naturalnego potrzeba, by kobita byla ogolona w miejscach intymnych

Gość xyzzzzzzzzzz
niby golenie nie jest wymagane, ale słyszałam od koleżanek, które pojechały nieogolone jakie "miłe" komentarze zafundowały im położne

Gość Niewidoczny dla innych
Zdziiiwioona tak do cesarki. No chyba, że myślisz, że teraz tną tak jak kiedyś cały brzuch w pionie... Teraz tną poziomo na samym dole brzucha, w zasadzie przy samym łonie, także trzeba wygolić przynajmniej 2-3 cm od góry ;)

owszem nie trzeba być ogolonym do porodu ale współczuję ściągania szwów jak będą zakładane na nieogoloną :/ na porodówce zapytają jak coś tak więc bez stresu ważne jest by było czysto a czy ogolona czy nie to sprawa drugorzędna autorko dla świętego spokoju ogól dziś i najwyżej co kilka dni to odświerzaj aż do porodu :)