Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość csdf

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość csdf

impreza ze znajomymi, ty, twoi znajomi, kolezaki i alkohol. fajnie sie bawicie, wybieracie sie na impreze i wklubie zaczyna cos sie dzilac miedzy toba a jedna z dziewczyn, ktora widzisz 3 raz na oczy. calujecie sie i nastepnie ladujecie u siebie w mieszkaniu z nia, nie ma seksu, jest przytulanie, pocalunki. natepnego dnia odzywacie sie do niej, po czym zrywasz kontakt. po paru miesiacach spotykasz ja przypadkiem. czujesz zazeznowanie ta cala sytuacja? czy dla was, faceci, takie spotkania sa rownie krepuajce co dla dziewczyn?jak sie najlepiej zachowac?udac, ze sie inie znamy-nie chce tak, przywitac sie i tyle?zagadac?

Gość tesz w to nie wieże!
rzal:O

Gość csdf
realna, tak bylo. ok, bylam wstawiona, on tez, ale umiem sie kontrolowac. teraz go spotykam i mam niezlego stracha:O nie wiem jak mu spojrze w oczy. nie chodzi o wstyd, ze zrobilam cos zlego, bo nie zrobilam i nie zaluje, tesknie za nim, ale to takie krepujace, noca wszystko jest inne...

Gość Stavisky
nie sa krępujące w końcu to ona traci jest tyle innych lasek na świecie :-p

Gość csdf
tu nie chodzi o brak seksu, tylko o to co si wydarzylo,a nie czego zabraklo:D

Gość Chrystman
udaję że jej nie znam

Gość zawsze może wyruchać jakiś
inny towar. co za problem?

Gość Eduaro
Mnie to już nic nie zdziwi. Dawno temu spotykałem się z dziewczyną. Zwykłe koleżeńskie spotkania. Ale ja chciałem czegoś więcej zwłaszcza że czułem że bardzo mi na niej zależy. Jak to się dawniej robiło poprosiłem czy chciałaby ze mną chodzić. Odpowiedziała tylko że potrzebuje czasu bo musi to przemyśleć. Dałem jej ten czas. Jak się nie odezwała przez tydzień to zacząłem do niej wydzwaniać (tel komórkowe nie były jeszcze tak powszechne) ale nie odbierała. Po 4-5 latach spędzając święta u rodziców zadzwonił telefon. Usłyszałem w słuchawce jej głos z tekstem że to o co ją prosiłem to ona się zgadza. Przez chwilę stałem jak wryty nie wiedząc co się dzieje. Gdy ochłonąłem powiedziałem jej prawdę, że od 2 lat jestem żonaty i mam 6-cio miesięcznego synka. Po tym rozległ się tylko sygnał w telefonie. Brzmi nieprawdopodobnie a wydarzyło się na prawdę. Do dzisiaj zastanawiam się co działo się z nią przez ten czas i co nią kierowało żeby zadzwonić.

Gość nie moze być na kotie?
Desperacja ! Nie chciała być samotna.

Gość 15min-18max
csdf - daj na luz, a się samo wyjaśni. Jeśli zagada do ciebie pierwszy tzn. że ciebie kojarzy :D z którejś imprezy.

Gość csdf
nie umiem dac na luz, doslownie boli mnie zoladek, gdy wiem, ze moge spotkac. to, ze mnie kojarzy wiem, on nie jest kobieciarzem i takie zachowanie nie jest u niego rutyna, z reszta u mnie tez, stad ta konsernacja. chcialabym go spotkac i luzno zagadac, ale najlepsze jest to, ze nie wiem o czym. a z drugiej strony, czy silic sie na rozmowe o niczym? chyba nie ma takiej potrzeby.

Gość csdf
eduaro-ta laska to psychiczna jakas?:D

Gość 15min-18max
Najlepszym tematem jest : pogoda :D

Gość csdf
nie no, pogoda to zbyt osobisty temat.

Gość 15min-18max
Ja nie mówię o stanie twojego ducha, bo chłopak zwieje od takiej co się wylewa na dzień dobry. :D Może zacznij od zwykłego jak się masz? A dalej jakoś pójdzie. Nie ma co pisać scenariuszy, bo to zwykle niewypały :D

Gość csdf
zartowalam zta pogoda. plakac w rekaw mu niebd, choc przytulic bym sie chciala,ale trza byc twarda. powiem cesc, usmiehcne sie i tyle, coz wiecej.

Gość 15min-18max
Możesz ewentualnie się przytulić ale jak będzie ostro lało, a ty i on bez parasola ;D

Gość csdf
a i wtedy zagadac o tej pogodzie, co?:P niestety nie da rady, spotykamy sie w pomieszczeniu. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dlaczego nam nie wyszlo??? dlaczego faceci biora nr, pisza, a pozniej co raz rzadziej i rzadziej, az w koncu w ogole? no dobra, mi tez sie zdarylo dac nr, a pozniej nawet nie odebrac, ale jak on mogl mi to zrobic?:P

Gość 15min-18max
No to pewnie i tak będzie się coś lało :) wiec zdążysz go wyściskać między jednym łykiem a drugim :D Powodzenia.