Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe killer cool

mam pytanko do slicznych kafeterianek

Polecane posty

Gość kafe killer cool

otóż mój problem wyglada tak: przyszedlem do nowej pracy, kokietowalem wszystkie dzieczynki zdatne do kokietowania, a wsrod nich pewna Dorotę i bylem mily dla pozostalych kaszalotow. Ta Dorotka usilnie dawala mi znac, ze ma faceta (nawet raz teatralnie go calowala przy wyjsciu na moich oczach :D ), wiec przestalem ja kokietowac, ale ciagle jestem dla niej mily tak jak dla wszystkich pozostalych, a ta tepa strzala wyglada na obrazoną, obrabia mi duupę i generalnie psuje powietrze swoim glupim zachowaniem - O CO TEJ GLUPIEJ MAŁPIE CHODZI, BO NIE ŁAPIĘ? Dawać dziewczynki wasze teorie, a ja ide pod prysznic i wracam za 20 minut 🌼

Gość 234214214
moja teoria jest taka: wszystkie Doroty to głupie suki. Autentycznie. Wszystkie jakie poznałam. To imię coś w sobie ma.

sposób w jaki piszesz raczje amrnei o tobie świadcy :O obracasz sie zapewne w podobnym sobei towarzystwie :O

Gość A to ciekawe
Dorotka lubi być adorowana. Olej babę, a reszty nie kokietuj, bo wyjdziesz na tym jak Zabłocki na mydle. Na dłuższą metę bawidamki to mdłe i przewidywalne typki.

Gość Infra*struktura
odkrochmalic mi sie tutaj od Dorotek :D może ta nie lubiła bajerantów :P

Gość o tyle o ile
ona po prostu przyzwyczaila sie do twoich adoracji a ze sie skonczyło to jej sie zrobiło głupio i ostentacyjnie ci to pokazuje. Przestales - jestes cham :)

Gość Rabczewska Dorota
ja Wam dam głupią tzipę! wypraszam sobie nie jestem głupią tzipką. Mam większe IQ niż Wy wszyscy razem wzięci :P

Gość kafe killer cool
zmienilem jej imie - nazywa sie inaczej ;) poza tym nie jestescie kreatywne, zawiodlem sie na was, ale czego oczekiwac od kafeterianek? ;)