Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123b

odżywianie!!!

Polecane posty

Gość 123b

Witam wszystkich forumowiczów, Mam 18 lat, 164cm wzrostu i ważę 58/59kg co jak na mnie to jest na prawdę wiele choć niby moje BMI jest w normie to bym chciała schudnąć do 55kg od około tygodnia staram się jeść systematycznie i bardziej zdrowe rzeczy i codziennie wieczorem ćwiczę, mniej więcej wygląda to tak : 6.30 śniadanie : Kawa z mlekiem bez cukru, kanapka z wędliną i warzywami lub jajko gotowane na twardo z szczypiorkiem i łyżką majonezu ( niestety majonez to moja straszna słabość!! ) . W szkole około godziny 10/12 jem zazwyczaj kanapkę staram się by była z pieczywem razowym lub w pełni żytnim Około godziny 16 jem obiad np warzywa na patelnię i 2 skrzydełka lub jedno udko z kurczaka kolacja około godziny 20.30 i np sałatka z warzyw bez żadnych sosów ani pieczywa. W między czasie oczywiście jakieś owoce typu jabłko,grapefruit i dużo wody,herbat zielonych i niestety z 2-3 kawki dziennie też są. ćwiczenia : zaczynam od 10 minutowej rozgrzewki polegającej na rozciąganiu i skokach na skakance, potem 20 minutowy trening areobowy i na koniec brzuszki od 100 do 200. Proszę o odpowiedź czy przy takim trybie dnia mogę schudnąć do wymarzonej wagi 55kg ? Czy powinnam coś zmienić?

Gość 123b
proszę o poradę..

Gość faciooo
Pokaż zdjęcie, to ocenię czy musisz się odchudzać :)