Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amator_minet

Kobiety 30+

Polecane posty

Gość Amator_minet
Zdesperowana, Hmm a gdzie ja Ci wysałem jakąs wiadmośc związana z cyberkiem...? Npoisalem, tylko że bym Ci wysłal Swoje "CV", ale to nie mialo zwizku z cyberkiem...jakby mi chodizlo o cyberek to bym Ci napisal wprost ( nie chodze na cyberki z nenzjoymi kobietami, jk juz ide to z takimi z ktorymi sie dorbze znam i traktujemy to jako zabawe, rozluznienie)

Gość Amator_minet
Oj, już dobrze... a tak w ogole, dlazcego Ty jeszce nie spsiz, tylko chodzisz po forach zwiazanych z seksem?:)

Gość Amator_minet
Oj, Wy zawsze wiecie, tylko nie chcecie pwoiedziec.. Na co masz ta ochote, mozesz sprecyzowac?

Gość Amator_minet
Mlodziutki, bo tylko 31:), a TY w jakim przedziale?

Gość Amator_minet
Mów, mów, przeciez nie bedą Cie kamieniowac... widzieli, w sensie zdjecia?

Gość Amator_minet
Wrecz idealana...

Gość Amator_minet
Oj, wrecz bardzo nieczesto.. brak czasu. Czasem tylko aby poznac jakas ciekawa osoba na jakies pozniejsze konwersacje na emial, lub skype, dla chwilowego oderwania sie do rzeczywsitosci, relaksu... to ja z Ta Twoja ichota teraz? Mialas sprecyzowac, tak mi sie wydaje cos mowilas (pisalas)...?

Gość Amator_minet
Tak Ci dobrze bylo? Mąz, kochanek, czy sama sobie poradzilas?

Gość no pogadajcie jeszcze
bo czytać nie mam co, zresztą i tak idę spać gołąbki

Gość Amator_minet
Oj, to dlazcego poprawki kolejnej nie robisz, tylkko tutaj siedzisz.. A Ty chyba, etz masz niezle cialo ( przeczucie)? Wierna?

Gość Amator_minet
A Ty widze, nadal chyba amsz ochote... zawsze mzoesz jeszce Sama sobie pomoc.. Dobrze, ze napisalas, ze starasz sie byc wierna. Nie napisals, nic na pytanie o Swoje cialo...tylko mi tu skromnoscia sie nie zaslaniaj...

Gość Amator_minet
Moze przygotuj sobie jakies pomoce wczesniej:) Szkoda, ze nie trafilem, a okres kiedy mialas podlaczone jakies fotot w stopke nicka, skoror mowisz, ze byly i Twoje zdjecia na forum. Zawsze pewna siebie?

Gość Amator_minet
Ja czekam na odpiwedz, atu 4 razy nadeszla.. a pewnośc sibie prychodzi z doswiadczeniem zyciowym, bo coraz mniej moze Ci zaskoczyc,... Okej to czekm na ta fote, tylko co bym z lozka nie apadl, albo co gorsza aby mi krew z mozgu na dol nie odplynela i mi zesztwnialo co nie co.. Bo trzeb isc spac niedlugo:)

cos sie kafe zacielo :) nie spadniesz z lozka, spokojnie, to ze jestem pewna siebie nie znaczy ze nie widziales takiej kobiety jak ja na oczy. jestem srednia plus tylko podobno mam kurwiki w oczach ktore dodaja mi atrakcyjnosci ;).. a tak na powaznie to jestem niepowazna a facei to akurat lubia :P masz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e8de2f080793c600.html

Gość Amator_minet
Calkiem ladna, podejrzewam, ze cialo tez niczego sobie i pasuje do twarzy. Kur-ki powiadasz w oczach amsz.hmmm to musi intrygowac... JA zwsze za to zwracam uwage na nogi, uwielbiam zgrabne nogi u kobiet, to chyba ziwiazane z mini fetyszem u mnie