Sandorando-autorRYMOTOPIKÓW! 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Zabawa będzie polegała na rymowaniu swoich wypowiedzi tak,by rymowały się z wypowiedziami poprzednika. Uwaga zabawa dla kreatywnych! *pomarańczkom dziękujemy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AkwariowaRybka 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Piwo,jointy,niezłe akcje wkrótce znów będą WAKACJE ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cycmassdefect Napisano Kwiecień 2, 2012 wóda, pivo i libacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QPA' 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Ukochane me wakacje! Choćby piwo było z gówna,nic mu w smaku nie dorówna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańcze dziękuję za zabawę Napisano Kwiecień 3, 2012 Wkrótce będą znów wakacje do roboty pójdzie dziatwa do fabryki i na stację-taka jest sytuacja w kraju, że daleko mu do raju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Memorryy 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Tak! -Do raju mu daleko ! -Kraj go nigdy nie doczeka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hianwitkita Napisano Kwiecień 3, 2012 Oby wódka była czysta tam gdzie jest ,,zielona wyspa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hianwitkita Napisano Kwiecień 3, 2012 Oby wódka była czysta tam gdzie jest ,,zielona wyspa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rimuje Napisano Kwiecień 3, 2012 Zielona wyspa, wyspa zielona, Chyba jestem pomylona, W doopie mam wakacje, preferuje pro libacje Choc na kafe bywam malo, to wychodze z tego calo, gdyz po nawet sporej szklance, niezla jestem w rymowance. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xyzż Napisano Kwiecień 3, 2012 wierszyk zakończono czas uderzać w kimono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AtitudeExplorer Napisano Kwiecień 3, 2012 Zachodni wiatr spienione wzmaga fale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenek2345324523 Napisano Kwiecień 3, 2012 Korzeni brak, lecz wciąż tuż tuż bo żagle swe porwałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach