Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hoburat1987

Józef Piłsudski, Jan Paweł II, Jarosław Kaczyński - najwieksi polscy patrioci

Polecane posty

Gość Hoburat1987

To wspaniale, ze mialem okazje zyc jeszcze za zycia JP2. Obecnie ostatnim wielkim patriota jest Jaroslaw Kaczyński, jednak jego zachodnie media chca zniszczyc jak atakowali Jana Pawla. Pytam sie dlaczego? Co one maja na celu? Zniszczyc polske jak rozbiory? Podzielic Polakow?

Gość mkk
ja pierdole:o a czemu akurat jp2? jak powiesz że 'był pedałem' to osobiście powiesze cię za jaja kretynie :O

wałesa nic dobrego nie zrobił :O a Jarosława Kaczyńskiego należy strzec, żeby go nie skasowali to ostatni taki patriota :( bez niego Polska zginie...

Jarosława Kaczyńskiego należy strzec, żeby go nie skasowali... hahahahahah:D a kto chciałby skasować takiego małego, zawistnego, nic nie znaczącego kartofla? ....zresztą zamach już był ( strzelano z wiatrówki:D )...chyba tylko dla jaj

Gość jigddde
W Kaczyńskim jedyna szansa dla Polski , to wielki , mały człowiek !!Nasz skarb narodowy .

On nic już nie zrobi bo media kreują go na szaleńca,odmieńca itp. A ludzie wierzą tylko w to co widzą w TV i na bilbordach + trzeba mówić że tylko mohery głosują na PIS aby zniechęcić tandetną młodzież młodzież = ćpuny i dziwki zagłosują chętnie na RP :O

Gość jigddde
Peterd , pogadaj sobie .Mam gdzieś twoje zdanie.

Gość jigddde
Czkawko nie tylko mohery , ja jestem b młody i ateista .Ale wiem , że Kaczyński jest jednym z największych i ostatnich patriotów w tym kraju

jjde, ja nie mówię,że mohery głosują, ale media przekazują taki obraz, tak kreują... każdy głosujący na PO chodzi i to powtarza, ja też jestem młoda, nie chodze do kosciola i glosuje na PIS ale co z tego, PO zaraz wyciagnie statystyke z chu­jogrodu i wmówi że na PiS głosują ludzie bez wykształcenia, bez kasy przyszlosci, starzy i bezzębni ot polityka PO sory za oftop. dobranoc

Gość Apasz24.,
Miej litość z tym Kaczorem ...., w kwietniu popatrzę jak banda idiotów zapierdala przed pałac...

Gość hgfiuxxxccc
Macius umyj buzke , dupke i.ząbki .Jutro do szkoły .